Jag saknar min blogg!

Jag läser bloggar som en galning. Alla möjliga. Flera gånger om dagen. Men det händer inte så mycket med min. Den har fått lite semester. Jag saknar däremot min blogg. Jag vill väcka den till liv igen. Jag har  sjukt mycket att skriva om. Bara att skriva om mitt jobb skulle vara ett heltids jobb.
Anledningen till  att jag inte bloggat på senaste är just mitt jobb. Åtta timmar om dagen framför en dator kan göra den mest inbitna bloggaren trött på att sitta framför en dator. Hur som helst. Jag jobbar, jobbar, jobbar. Det känns som att alla andra är lediga. Hur har ni råd? Jag trivs ändå på mitt jobb men lite ledighet hade inte suttit fel. Fast å andra sidan är det inte fel att casha in 15 000 varje månad.

Senaste tiden har varit mycket jobb, oväntat. Har ändå hunnit med massa kul grejer. Att det är sommar gör liksom att allt man hittar på blir skoj. Vi var och badade igår. 22 grader pepole, 22 grader! Det blir inte mycket bättre än så. Har varit en sväng i Falkenberg. Åkt gammal, gammal Opel. Umgåtts med största bror som var hemma i två veckor. Badat. Solat. Sett Mamma Mia och Batman Dark knight. Pussat på hunden. Åkt båt. Sprungit massa. Shoppat en del. Kommit in på kurs på GU, har valbar termin i höst.

Så nu mina kära läsare lever bloggen igen. Ska försöka att inte få den att somna. Ni ska få höra massa om mitt jobb och alla konstiga typer jag pratar med varje dag.



På fredag...

...har jag och Mattias ettårsdag. Vi åker även till Köpenhamn på fredag och stannar till lördag. Ledighet liksom. Ska bli helt underbart. Bara jag och Mattias. Har varit mycket senaste tiden. Båda har väldigt mycket jobb just nu. Men det resulterar ju i att vi får bra lön och kan åka till Sydney som vi planerar.

Det är mycket att se fram emot just nu:

* 4-5/7 - Köpenhamn
*6/7- Storerbror kommer till Sverige i två veckor. Inte träffats på ett helt år!!!
*11-14/- Hanna och Paul kommer hit och gör stan osäker med oss, igen....

Det är det jag kommer på nu i alla fall.

Skönt att vädret börjar bli bra igen. Orkar inte med massa regn. Vill ha sol, sol, sol, sol!!




Puss!