Tänk om livet kunde vara som i Oprah...

Ja, vem skulle vara lycklig då? Glada, ledsna, vackra, fula, smala, feta människor sitter i Oprahs gula Ralph Lauren soffa och gråter eller pratar inredning och allt ursäktas med Gud. Alla jävlar som är med i programmen måste vara kroniskt kristna. Oh my! Anledningen till att jag stör mig på Oprah (det finns flera) är att hon får mig att gråta. Japp. Så är det. Blödiga mesiga Isabell gråter ibland till Oprah. Är det ingen annan som gör det? Jag gråter ibland till hennes program när det handlar om barn eller typ narkomaner. MEN! Det som stör mig absolut mest är att hela programmet är upplagt för att folk som ser det just ska gråta, lipa, böla, snyfta eller vad fan som helst som innehåller tårar.
Jag tror verkligen inte att Oprah Winfrey är en så god människa som hon utger sig för att vara. Icke. Hon är lika hemsk som alla andra. Trots det är hon läskigt bra på att framställa sig som the greatest person ever. Fattar ni vilken sjuk makt den kvinnan sitter på, då menar jag inte enbart hennes förmögenhet. Hon har ett extremt inflytande. Sinnessjukt.

Hur som helst. Det är helt underbart med sol! Håller på att tentaplugga, tenta nästa lördag, ute på min soliga balkong. Var tvungen att gå in en stund för det bränner faktiskt i mitt ansikte och på mina armar. I-lands problem, visst älskar vi dem?!
Eventuellt kommer bra-killen hit ikväll och umgås med mig. Ska höras senare idag så vi får se. Hade varit mycket trevligt.
Min äldsta bror kom hem från Sydney idag. Var med pappa och hämtade honom på Landvetter. Vet ni vem jag såg där?! Jo, han den lilla dvärgen från Austin Powers. Vad i hela friden gör han på Landvetter?! Kul var det i alla fall. Berättade det för min bror och han bara: Va, jag trodde han var animerad!

Nu ska jag fortsätta plugga sen ska jag möta upp Linda i Nordstan för lite härlig shopping som ska avslutas med en öl (eller två) i solen. Hoppas jag....

Idag börjar det...

Ja, idag ska jag börja på mitt nya jobb på Liseberg. Vi ska ha introduktionsdagar idag och imorgon. På eftermiddagarna. Det ska bli väldigt kul. Är dock lite sur på mig själv. Vi skulle ha beställt skattsedel och ta med oss den idag. Självklart har jag beställt en men har också lyckats slänga den i pappersinsamlingen. JÄTTESMART. Har beställt en ny så den lär väl komma någon dag snart.
Det är lite spännande att traska omkring på Liseberg när det är stängt. När jag var på intevjun innan jag fick jobbet var det också stängt. Byggarbetare höll på med ombyggnationer och trädgårdsmästare anlade rabatter. Nu öppnar visserligen parken i helgen, men ändå, det känns som att jag har VIP på Liseberg. Haha.
Vi ska bli tilldelade schema idag (hoppas jag) och även arbetskläder. Eftersom jag ska arbeta i en gammaldags fotostudie med typ Wilda Western-tema kommer vi även att vara klädda därefter. Ska berätta allt om kläderna när jag vet hur jag ska se ut. Bra-killen sa att han skulle komma och skratta åt mig i sommar. Det finns det nog fler som kommer göra.
Anyways, jag ser väldigt mycket fram emot det här jobbet och det ska bli kul att se vad det är för människor jag ska arbeta med.

Helgen som gick var både bra och halvlugn. I fredags hade Annelie födelsedagsfest. Vi gick inte ut eller så utan satt hemma hos Annelie och drack, mycket trevligt. Var om inte annat skönt att vakna på lördagen med bara en tillstymmelse till huvudvärk, alltså ingen bakfylla. Lördagen gick åt till en del klanterier,b l a gå till affären och glömma pengar och därför se dum ut och behöva traska fram och tillbaka ett par gånger. Jag fick även pluggat en hel del, satt på min soliga balkong och hade ränder från linnet när jag var färdig.
Jag och bra-killen hade bestämt att vi skulle ses på lördagen så han ringde mig när han hade vaknat till på eftermiddagen. Vi bestämde att jag skulle komma hem till honom och att ingen var direkt sugen på att göra något annat än dega i soffan och se en film. Så blev det. Sov hos honom. Behöver väl inte berätta alla detaljer men det var hur bra som helst. Det känns på något sätt väldigt naturöigt med honom. På söndagen efter massa timmars chill hos honom åkte vil till ett ställe i stan som heter Eriksberg, väldigt posh. Kollade runt lite och åt sedan på Burger King. Ibland är det väldigt gott med hamburgare. Hehe. Han körde hem mig och jag var väl hemma runt kl 18.30. Måste jag förklara att det känns bra?!

Dags att ta tag i böckerna innan jag ska vara VIP på Liseberg kl 14.

Åsa: Jag håller tummarna för att du kommer ner i helgen. I så fall blir det utgång med Karin och Matte.

Jessica: Tack för komplimangen!


Okej här är mitt korta hår. Inte den bästa bilden kanske...men men

image25

Galet roligt

Kära läsare, kolla in sidan www.funnyordie.com och kolla videon som heter Landlord!!!!

Så jävla kul!

KRASCH!!!

Så var jag helt plötsligt ett dödskalleglas och en glasskål från IKEA fattigare.
Hur lyckas man med allt man tar sig för egentligen?Nu är hela golvet i mitt kök fullt av vatten (ja, glaset var självklart fullt med vatten) och glasskärvor. Helt underbart. En sak är att städa upp glas när det inte är något vatten under. Men nej, för att göra hela historien lite mer kryddad är det självklart att jag spillde ut vatten på samma gång. Jävlar vad det small.
Jag höll på att diska och beklagade mig tyst över hur tråkigt det är att diska och äcklades över mig själv eftersom jag insåg att jag på något sätt lyckats lägga hyllan med svart linne i grekisk youghurt. Det ser ungefär lika fräscht ut som det låter. Det är helt klart min eftermiddag. Anyways, jag satte mig och skrev för att lugna ner mig istället för att dansa salsa på glassplittret. Kunde vara en idé kanske?

Buhäää, jag känner mig som en barnunge. Insåg en grej när allt detta hände och jag såg youghurt fläcken i lagombrösthöjd att jädrans vad jag ärglad över att bo själv. Hur hade det sett ut om min eventuelle sambo kom hem efter en slitig dag så ser han mig, sin älskade, i köket i svart linne med stor youghurt fläck över brösten och massa glassplitter på golvet. Han hade helt enkelt älskat mig än mer.

Dags att plocka upp glas.

Friday

Ärligt talat vet jag inte vad jag hade tänkt skriva här egentligen. Bra-killen har hört av sig så jag är inte nojjig längre. Det betyder helt enkelt att jag kan lägga ner nojjerier.

Fan, detta måste bli det mest meningslösa inlägg någongsin. Jag vet ju inte vad jag hade tänkt skriva!!!!

Nu ska jag i alla fall kila iväg till gymmet. Jävligt kul på fredagar är det ett pass (spinning) som består till 60% av manliga deltagare. Inte det att de är heta eller så, snarare tvärtom, men de är asroliga. Värsta roliga schargongen (stavas det så?).

Jepp, kanske kommer med ett mer innehållsrikt inlägg senare.


Åsa, jag saknar dig. Kan du inte flytta hit???!!!!


Today is not a good day...not yet

Nej idag känns ingenting kul. Bara det faktum att jag vaknade av att regnet slog mot fönstret gör inte det hela bättre. Gick upp och kände att jag var sur. Hämtade tidningen som låg i hallen och det första jag såg var en stor bild på hell-man Lars Leijonborg. Blev ännu surare och muttrade in i köket och gjorde starkt kaffe och en macka. Slog mig ner i soffan och tittade på Michel Moore's domkumentär Bowling for Columbine. Den gjorde att jag blev mer upprörd och bara ville åka till USA och styra upp saker och ting. Tyvärr kommer jag aldrig att kunna göra det. Damn it!
Efter filmen gick jag och borstade tänderna, fortfarande iklädd pyjamas och rufsigt hår. Kort rufsigt hår. Satte på en skiva med Pearl Jam och kände aggressioner och frustrationer bubbla ur kroppen tillsammans med musiken. Kollade igenom skörde av dagliga bloggar. And then...?
Skivan med Pearl Jam snurrar fortfarande i stereon, det korta rufsiga håret har inte blivit tvättat eller borstat, pyjamasen har inte blivit bytt mot rena kläder och det har inte slutat regna.
Böckerna som borde bli lästa ligger kvar på samma ställe som igår. De måste läsas i idag, jag vet, men inte riktigt än. Lägenheten borde städas, jag vet, men inte riktigt än. Humöret borde bli bättre, jag vet, men inte riktigt än.

Jag längtar efter Hanna. Just idag vill jag bara chilla med henne. Yeah right, lycka till, hon bor i Stockholm. Emelie, som jag saknar massor, kan jag inte heller träffa för hon är i Singapore och muppar sig. Damn it, igen.

Trots allt deppo har jag ambitioner för dagen. Böckerna ska bli lästa i, håret ska tvättas, pyjamasen ska av, lägenheten ska städas. Ska inte göra det i ordning bara. Ska nog åka in till stan och shoppa upp de sista pengarna jag äger. Jag borde inte, men jag vill. Det är inte mycket som kan få mig uppåt idag, men lite shopping kan nog lösa det mesta.

Nu ska håret tvättas.

It's a worldwide suicide.

Jag vill inte...

Tänka för mycket. Ändå envisas jag med att göra det hela tiden. Han har inte hört av sig sen i måndags. Hallå. Vad håller jag på med. Egentligen är jag inte nojjig, vi sa att vi skulle höras senare i veckan. Varför kan jag då inte bara nöja mig med det? Det är ju senare i vecka typ imorgon, torsdag. Jag tror det är ett syndrom som typ alla tjejer dras med. Vi tänker för mycket hela tiden.
Problemet är att senaste gången jag blev intresserad av någon, av mer än sex, så var den mannen ett stort svin som jag inte ens vill lägga energi på att skriva om. Varför har han fått lov att ta en bit av mig som kallas tillit och förtroende. De sidorna finns det inte mycket kvar av hos mig, i alla fall när det gäller killar. När man träffar en kille som på alla vis jag märkt av ännu är bra, till och med riktigt bra. Varför finns det då ett svart hål i mig som gräver sig djupare in när jag tänker i såna här banor. Det är inte okej att aset har stulit den ömtåliga biten av mig. Det är fan inte okej.
Jag jobbar på att bli bättre. Inte ska jag messa eller ringa bra-killen idag, för imorgon räknar jag som senare i veckan. Då är det okej att höra av sig igen. Hur ska jag bära mig åt för att laga hålet? Jag vill kunna känna tillit och inte alltid vara bitter och cynisk. Kan inte någon hjälpa mig?!

Nu ska jag åka iväg och dricka onsdagsöl med Regina. Mycket bättre än att sitta hemma och dum-grubbla.

Sjukt kul med dumma människor!

Det finns en sida som heter www.tjuvlyssnat.se som jag är en flitig besökare av. Jag hoppas även att ni kära läsare är det, om inte annat besök denna sida.
Ibland har jag en känsla av att en del av mina citat skulle kunna platsa där.

Ett exempel. Jag, Linda och Johanna diskuterade knullgunga efter att Magnus Betnér pratade om en sådan. Jag har inte riktigt koll på hur en sån fungerar. Någon annan som har? Hur som helst trodde jag i min naiva föreställning att det är typ en vanlig gunga som en tjej sitter i och ja...ni hör ju hur det kommer sluta. Såhär sa jag: "Men alltså jag fattar inte, ska man sätta fast en dildo i väggen och försöka pricka den när man gungar????!!!"
Behöver jag beskriva reaktionerna. Tydligen ska man knulla i en knullgunga inte försöka pricka en dildo. Och hur fan skulle det egentligen gå till. Äh, jag tycker inte att man alltid ska tänka efter innan man pratar.....

Här kommer ett underbart exempel från www.tjuvlyssnat.se

Nation, Lund

En något berusad kille testar huruvida han får plats i ett kylskåp eller inte. Hans tjejkompis passar då på att stänga dörren, och går sedan därifrån. Killen kommer ut efter ett litet tag och konfronterar tjejen.
Kille: Varför låste du in mig i kylen?
Tjej: Jag låste inte in dig, jag stängde bara.
Kille: Men dörren gick inte att öppna, du måste ha hållit för.
Tjej: Nej, jag stängde bara och gick.
Kille: Men dörren gick inte att öppna, jag gick rakt fram och tryckte på, och den gick inte upp.
Tjej: Men du, du hade ju ryggen mot dörren?
Kille: Jaha, det kan ju ha varit det?

God natt!


33 döda -minst. Nu får det räcka!

Vad är det som händer med människor i den här uppfuckade jävla världen? Slog på TV:n igår efter att jag varit och tränat. Aktuellt rapporterar om det "största attentatet mot en skola i USA någonsin". Minst 33 döda och många skadade. En svartsjuk student sökte tydligen upp sin flickvän i korridoren där hon bodde för att göra upp med henne ifall hon hade varit otrogen -beväpnad! Sedan skjuter han skallen av henne och hennes korridorsgranne, bara sådär. Hur tänker en människa som begår en  sådan handling?
Efter det går han runt omkring på Campus området och skjuter ner folk hejvilt beväpnad med massor av ammunition.

Medierna var chockade över att han hade massa ammunition. NO SHIT??!! USA, dumjävlar ni delar ju ut vapen åt höger och vänster. Det är vid såna här tillfällen ni faktiskt får betala priset för det. Kommer vapenlagarna i USA att ändras efter det här? Högst otroligt då käre Bush säkert kommer mana folk att gå beväpnade dygnet runt för man vet aldrig när man kan träffa på en galning som man kan behöva skydda sig mot.

Jag tycker hela den här historien är tragisk på väldigt många sätt. Någon på morgon TV programmet frågade sig lite naivt varför detta händer i USA titt som tätt. En person svarade att "ja det är ju USA får betala för sina vapenlagar" och jag kan inte annat än hålla med.
Det är fruktansvärt hemskt att oskyldiga människor ska behöva offras när saker och ting går fel. För det första kan man göra slutsatsen att studenten som utförde attentatet lider av en psykisk sjukdom, på något sätt. När en destruktiv människa har möjlighet att komma åt vapen och ammunition utan problem slutar det såhär. Tyvärr är det inte det första exemplet i USA. Tyvärr. USA:s utopi om att alla ska ha tillgång till vapen för att kunna skydda sig och sin familj fungerar inte. Det är tyvärr inte bara Hal, 47 år,tre barnspappa i Texas som kommer åt vapnen och har de liggande ifall det kommer förbi en grizzlybjörn. Det är långt ifrån så...även om Bush tycks tro det.

Jag blir även bestört av hur dåligt medborgarna i USA behandlas av sin regering. Vad fan händer med det där landet? Hur ser det ut? Seriöst, folk har ju inte ens råd att betala en försäkring så att de kan få vård. De lever i misär med alla dess tillbehör.
Nu tänker ni säkert, det är ju inte synd om de amerikanska medborgarna -de bomvar ju i Irak. Det gör dom och jag är väldigt, väldigt emot krig. MEN! Det är en ond cirkel med USA, deras krig och de som verkligen skickas till kriget. Det är inte direkt George Bush som själv slits från sin familj i lågklassområden i slummens USA och blir skickad till Irak för att döda oskyldiga människor. Det är inte heller han som kommer hem till sin fattiga, väntande familj med ett ben och utan hörsel. Det är de personer som blir rekryterade på felaktiga grunder ur lågklassens USA. George Bush är inte heller den Irakiska/Afghanistanska familj som blir nermejad av förvirrade amerikanska soldater som helst bara vill vara hemma med sin familj och gå till jobbet varje dag. Bush är den person som bara vill kriga, skjuta sönder länder som har tillgånga som han själv vill åt. Det bästa vore om Georgie själv fick sätta arslet till Irak så de kunde fylla hans bakdel med all vrede de har mot USA.  Georgie skulle aldrig mer kunna stå och antagligen inte leva heller.

And you know what- I couldnt care less. Die motherfucker! 

Någon mer än jag som fått en bardisk över sig?!

Helvete vad min arm ser ut. Överarmen har ett stort, numera svart, blåmärke. Undrar ni hur detta gått till? Varför göra en lång historia kort när man kan berätta hela?!

Hur som helst, senast jag uppdaterade var på påskafton. Träffade Malin som vi hade bestämt. Vi  gick och åt på ett ställe på Andra Långgatan och drack ett gäng öl. Mycket trevligt att höra det senaste om Karlstad och en del skvaller. Efter maten gick vi till Kings Head ( på samma gata) och drack mer och billigare öl. Linda kom förbi och kvällen flöt på. Malin åkte hem till Borås och jag, Linda och hennes herrbekant fortsatte kvällen på Sticky. Fan, känns som att man blivit stammis där nu. Hehe. Men vad fan gör det? Hände en del skumma grejer på Stickan och well, Lindas ex är ju ett kapitel för sig. Men han blev utkastad. Fattar inte varför men jag tycker det är sjukt roligt när folk bli utslängda. Lite mer action då. Eller är jag bara sjukt skadeglad?
Efter ett tag på Stickan ryktades det om efterfest i ett garage i Linné. Vet hur det låter men dudsen vi hängde med är Rockabillys. Jävligt oväntat att hamna i ett garage på efterfest. Blev typ hög på lukten av gummi. Det fanns en bar i detta garage och det var typ det roligaste jag sett. Aslitet. Tydligen brukade de hänga ca 30 pers där inne och vi va väl kanske 5 pers där och det va rätt trångt som det var.
Anyways, satt och snackade med en kille, som jag spanat in, ett tag. Isabell var vid detta läge inte helt nykter! Inredningen i baren var inte helt stabil den heller så efter en stund lutar sig en av dudsen (tror jag, minnet är lite suddigt) på bardisken och den välter över mig och min arm där jag sitter och flörtar. På bardisken stog även en hel del öppnade öl och sprit som även de välte över mig. Full och glad kände jag inte att det gjorde ont utan satte mig i mitt spans knä och fäller kommentaren: Bara så du vet så har jag inte kissat ner mig! (Med tanke på att mina brallor var våta av spriten, faktumet att han sett allt och fattat grejen gör inte min kommentar mindre rolig).
Vi åkte hem till mig, jag och grabben. Helt jävla nice. Han stannade väldigt länge på söndagen och då såg vi även att min arm är missfärgad och jag insåg att jag är nöjd att jag inte var nykter när olyckan var framme för fan vad det smärtade.
Jag och han har hörts varje dag sen i söndags och han var hemma hos mig igår och gick imorse när han skulle till jobbet....ja vad ska jag säga. Sitter med ett konstigt leende på läpparna. Han är jävligt nice helt enkelt....

More updates to come....

Det är aldrig för sent att ändra sig

Idag är det påskafton! Solen skiner, måsarna skriker utanför fönstret och jag har inte sett en påskkärring än. Kan bero på att jag nyss kom hem från Kvibergs marknad. De flesta människor där har inte europeiskt ursprung och således är jag tveksam till om de är kristna och muslimer skiter väl mest i vilket huruvida Jesus hängdes på korset eller inte. Definitivt klär de inte ut sig till påskkärringar.
På Kvibergs marknad (ligger ca 10 min gångpromenad från mig) är allt sjukt biliigt. Således är det även Göteborgs i särklass största häleri marknad. Hehe. Oavsett så kan man köpa frukt och grönsaker sjukt billigt där. Jag köpte:
Vindruvor
Paprika
Mango
Champinjoner
Päron
Aubergine
Gurka
Melon
Torkade aprikoser
Rostade majs
Torkade fikon
Liba bröd
Ruccola sallad
Romansallad
Kiwi

Allt detta till en summa på knappt 100 kr. Jag köpte rätt mycket av allt. Förstår ni varför jag går dit och bunkrar varje lördag?!

Det blev ändrade planer igår. Åkte med mamma och pappa till Marstrand en stund, sen körde de ner mig till stan. Fick hybris av att vara i Stenungsund. Det är sant! Det fanns ingenting att göra, folktomt...helt enkelt kände jag att jag ville tillbaka till stan!
Jag och Johanna gick och tränade 90 min bodypump! Det var rätt jobbigt, men jävligt kul. Sen gick vi och handlade och gick hem till mig och lagade en sjukt god middag, drack vin och åt godis. Japp, nu har både Johanna och jag ätit vår ransonav påskgodis med råge. Gött att ha det avklarat. Vi pallade helt enkelt inte med att gå ut i Stenungsund igår. Varför utsätta sig för att gå dit? Bara träffa på en massa miffon som  man ändå bara inte vill träffa?! Vi var helt enkelt sjukt nöjda med vår sköna kväll.

Nu tänkte jag städa lite, rätt dammigt på min 39kvm just nu. Sedan ska jag träffa Malin som jag inte träffat sen januari. Vi ska gå ut och äta och sen gå till Kelly's eller Kings Head och dricka öl för 29 kr. Kommer bli ett kärt återseende.

Känns bra att jag åkte ner hit igår igen. Älskar den här stan så kopiöst mycket att jag inte kan vara härifrån för länge.

Dags att jaga dammråttor.

Glad påsk på er alla!

Fenomenet att vara hemma hos sina föräldrar...

Jag vet, man ska inte klaga. Men! Efter att ha varit hos mamma och pappa sen i onsdagskväll känner jag att det kryper lite i mig. JAG VILL TILLBAKA TILL STAN!

Ikväll ska jag gå ut med lite kompisar här uppe och återse en del bekanta jag inte träffat på länge. Men just nu måste jag medge att jag vill tillbaka till min stad där mina uteställen och min typ av människor finns. Trots allt ska det bli kul att gå ut här uppe idag och skratta åt tragiska människor som inte förändrats ett dugg sedan gymnasiet/högstadiet och glädjas över att man gjort det själv.
Imorgon ska jag träffa Malin som jag inte träffat sen januari. Vi ska gå till Kelly´s och hinka öl. Då kommer jag att vara i min stad på mitt uteställe med min lägenhet som väntar på mig när jag vill åka hem. Ja, ibland är jag lite av en ensamvarg.

Ska åka med mor och far till Marstrand om en stund och titta på den vackra miljön och en konstutställning.

By the way, min frisyr är inte helt olik den som Audrey Hepburn har på en bild. Synd bara att man inte är lika sagolikt, fängslande vacker!



Jaha...panik eller inte?!

Då har jag page. När jag satt i frisörstolen kändes det helt rätt att klippa av mitt hår. Trots att min frisyr senaste tiden varierat har ändå längden varit densamma, ungefär. Men nu är det alltså kort. Har som sagt bara gått ett par timmar sen saxen plöjde igenom mitt hår. Det är en stor förändring. Jag är absolut inte missnöjd. Känns bara ovant. Är jag ful nu? Min mamma är lite skeptiskt, ni vet ju hur mammor är. Jag är, well, som sagt inte missnöjd men bara ovan. Det kommer växa ut ganska fort, mitt hår växer snabbt. Men samtidigt ville jag testa något nytt. Man måste väl våga ibland? Jag har inte haft page sen jag var 15 år. Det känns spännande. Speciellt när jag sminkar mig mer än vardagssminket jag hade idag eller som rättare sagt nu är borta.
Visst har väl alla tjejer någon gång lekt med sitt lite längre hår och velat klippa av det. Men på något sätt sitter det mycket trygghet i håret. Det är ens identitet och trygghet mot omvärlden. Nu är det page...
Trots allt tycker jag att jag själv är fin i det, även om mamma rynkar på näsan och tycker att jag allt var finare i längre hår. När ens mamma säger så är det väl inte så konstigt att man tvivlar själv. Gick in i badrummet och borstade tänderna och tittade mig i spegeln. Konstaterar att det helt klart ser väldigt annorlunda ut men att det är fint. Kommer nog att lita mer på mina vänners omdöme i detta läget än just mammas.
Men egentligen, vad är det man nojjar sig för?! H Å R. Sådant man betalar dyra pengar för att avlägsna på ett eller annat sätt. Jag gjorde en radikalförändring i mitt utseende och det måste man göra ibland. Det kommer växa ut och bli lite längre och jag kommer att växa in i min frisyr och inse att jag kommer trivas i en något kortare men ack så rockig och Isabellig frisyr. Men visst är det ok att nojja sig lite när man vet att ens längre hårtesar ligger i en papperskorg hos en frisör? Samtidigt känner jag mig modig som gjorde det....och efter helgen ska jag lägga upp bilder så ni också får bedöma....

Nu ska jag sova och vakna upp med page/bob/Carina Berg frisyr. Gaaah. Är jag galen?! Haha.


Okej

Vad kom först: Finländarna eller varbölderna?!

Åsa: Henriette har absolut inte gjort mig något, men ska man välja så föredrar jag Finland trots att jag varit i Norge 100 ggr. Hehe

Förresten, kom precis hem från frisören. Har nu kort hår, samma frissa som typ Carina "Förkväll" Berg har. Oh my. Lägger upp bild senare så får ni väl avgöra om jag passar i det eller inte.

Finnar...varför heter det så?!

Oavsett hur varmt eller kallt det är ute, hur lite eller mycket kläder jag har på mig fryser jag ständigt om fötterna. Okej, igår när jag tränade frös jag inte speciellt mkt om fötterna. Men just nu. Kan ju inte gå runt med yllesockar varje dag direkt.... i-lands problem!

Förresten, finnar är ett konstigt fenomen. Då syftar jag inte på finnar som Jessica eller Linda Lampenius utan varfyllda äckliga röda grejer som placerar sig lite här och där. Förresten, hur kul är det för en person från Finland att veta att en varfylld böld,i Sverige, kallas samma sak som dem?! Är det undermedvetet när någon satt och trixade ihop svenska språket att människor från Finland liknar varfyllda bölder?! Märkligt ordval hur som helst. Kallar finländare sina varfyllda bölder för ryssar, svennar eller rentav balter?! Jessica, hjälp mig jag är förvirrad....
Hur som helst, så har en jävla finne lyckats placera sig bakom mitt öra. Visserligen syns den inte där men å andra sidan är den svår att utrota.
Nej nu tycker jag synd om finländare. Jag tycker om att utrota finnar, alltså såna där med var i, men inte levnadsglada finländare. Om man nu ska envisas om att kalla varfyllda bölder för ett grannlands invånare så väljer jag att kalla mina varfyllda varbölder för norskar. Danmark är ett bra land med god öl och skön mentalitet. Finland har jag aldrig varit i men jag känner många trevliga finnar och de har bidragit med Janne Ahonen, Leningrad Cowboys, Jessica, gott svart bröd, coolt språk, Lapin Kulta, Minttu och Mumin är finlandsvensk. Vad har egentligen Norge bidragit med? Några fjordar, ryggsäck, valjakt och Ibsen. Nej, jag ska från och med idag kalla de varfyllda bölderna för norskar. Nu ska jag alltså gå och klämma min förbannade norsk.

Insåg precis att jag nog har för mycket fritid så jag sitta och filosofera över såna här saker. Gött.