Vänta nu lite...

Åsa, jag kom på en sak? Varför har Tim och Björn med sig en dildo till dig? Är du så desperat och hur går det egentligen med ditt sexförbud som du fick av Sofi??

Hjälp mig!

Kommer hem till mina föräldrars hus efter en lång dag med föreläsning och regn till och från till skolan. Det första man möts av är en mamma med städmani och en pappa som ser på friidrott på tv. Jag blir bara helt matt! Hur ska jag nu överleva fram tills jag ska gå och lägga mig? Vad ska jag ta mig till. Hjälp! Finns det någon sport jag hatar mer än andra är det verkligen just fucking friidrott. Dessa hurtiga jävla svenska friidrottare. Skaffa ett liv och gör något meningsfullt istället för att vara präktiga och hoppa över en jävla häck samtidigt som man springer? Vem med självaktning kan hålla på med sånt???!!
Förstår ni mitt hat mot friidrott? Bra, jag vill nämligen att det ska bli tydligt.

En sport jag däremot tycker om är alpint och snowboard. Åsa! Du har biljetter alltså? Hmm, kanske kunde vara en idé men när är det? Får se på det hela, haha tågresan till Östersund var ju verkligen helt underbar. Hihi.

Annars är det rätt bra med mig men just nu längtar jag extremt mycket till min blivande lägenhet i Gamle Stan....förresten saknar jag Hanna sjukt mkt idag. Buhäääääääää

Avundsjukan är stor

Just precis så känns det. Karin och Mattias är fortfarande i Thailand. Emelie är i Singapore. Min bror Örjan är i Sydney. Var är jag? I Sverige. Helt underbart. Inte när det är vinter i alla fall. Som sagt, med tanke på var vänner och syskon befinner sig är det ganska lätt att inte vilja befinna sig i ett land täckt av snö, is och kyla. Det går i alla fall mot ljusare tider sa min pappa hurtigt igår när jag beklagade mig. Yeah right.

En anna sak min pappa sa igår var att jag borde städa på mitt rum. HALLÅ? När fick man den kommentaren sist. Städa ditt rum. Jag är fortfarande i chocktillstånd. Helt enkelt verkligheten som kommer i fatt mig. Jag är faktiskt bosatt under mina föräldrars tak till och med 18 februari. Mindre än tre veckor kvar. Trots allt går det över förväntan att bo hemma. Får nog säga att jag håller ganska låg profil och låter dom hålla på med sitt. De styr valen av program på TV i alla fall. Jag får passa på att se det jag vill se efter de gått och lagt sig.

Anyways, ska på födelsedagsfika till Björn senare. Jag har bakat en stooor mumsig kaka. Han kommer bli glad, han tycker nämligen om att äta.
Från och med lördag till onsdag ska jag bo hans lägenhet. Ska bli riktigt skönt.

Men som sagt, för att slippa dispyt i eftermiddag med min far får jag nog ta tag i alla saker som ligger här i rummet. Huga.

Förresten, kan ni inte svara på vilken kändis ni skulle välja att Halal-slakta? Mitt val är redan gjort -Anna Bok.

Helgen som just passerat

Nu är alltså helgen snart till ända och det är dags för en ny vecka. Jag insåg precis hur trött jag är i huvudet....kanske dags att inte sitta här så länge till.

Hur som helst. Helgen har varit mycket händelserik och rolig. Fredagen spenderades hos Jennie med rödvin och sen åkte vi till stan. Där var det utgång som gällde tillsammans med Linda på King's head vid Järntorget (ni som inte kan gbg, riktigt skönt sunkhak). Det var hur mkt folk som helst trots att klockan var ung när vi kom dit. Som vanligt fanns det en massa snygga rockers, pretton, poeter, svennar och annat skönt folk som trängdes runt borden.
Hade lite kontakt med en gammal bekantskap så det verkade som att vi båda va på samma nivå att träffas. Inte bara då för att dricka kaffe om man säger så. Men det får bli en annan helg. :)

Vaknade på lördagsmorgonen av att min mamma dammsög utanför mitt rum. Jaaaa, verkligen underbart att bo hemma igen. Suck.
Var hos min bror på födelsedagskalas och där var även min kusin och hans familj. Efter att ha gått runt med Tuva (knappt 2 mån) på armen fick jag bebiskräks i urringningen. Fräscht. Söt unge i alla fall.
Bytte tröja innan Jennie kom hem till mig för att dela på en flaska vitt. Inte rött denna gången Åsa. Sedan bar det av till en förfest med enbart grabbar. Den va lite sjuk och jag fick se en helt annan sida av en arbetskamrat. Jag skrattar fortfarande. Utgång blev det och vi gick till lite olika ställen och jag till ett rocker ställe för att träffa lite kompisar jag inte sett på länge.
Idag är jag trött, men inte bakis. Jag är lycklig.

Jag tänker mest på Po just nu som har en massa skit som snurrar runt i hennes huvud. Jag vet inte om Lisa (vår före detta vän) läser den här bloggen. I så fall vill jag bara hälsa från mig att du kan lägga ner att försöka ta kontakt med Po för du kanske kunde brytt dig om att prata och stötta Po i somras när hon mådde dåligt. Istället brydde du dig bara om din pojkvän och ni diskuterade ringar när hela Po's värld för en stund raserades. Fattar du att det är försent?

Till er andra. Puss och god natt!

Red Hot...

Jajamen, då var det ofeciellt. Red Hot Chilipeppers är klara för årets upplaga av Roskilde. Fett. Jag ska dit, är det någon som är sugen att haka på??!!!

Nu har jag börjat min kurs. Känns riktigt bra. Lite kul att min instutition är granne med filosoferna, kulturvetarna och vetenskapsteoretikerna. Finns många sköna männiksor som glider omrking där uppe. Är även mycket positivt att min del av GU ligger på en helt annan sida av stan än Handels. Så skänt att slippa ekonomer (förlåt mig Åsa men du vet att jag älskar dig!!!).

Var även och tittade på min blivande lägenhet i måndags. Jag blev stört förälskad, vilken lya jag kommer ha! Ni är alla, kära vänner, välkommna att hälsa på efter inflytten som blir den 18 februari. I'm happy!

Po, idag måste jag erkänna att det var härligt med vinter. Varit ute på en promenad till havet och det var riktigt vackert med snön, isen och havet, trots alla elaka minusgrader.

Imorgon ska jag och Jennie ha after-work trots att jag inte arbetar och hon är ledig. Haha. Har ju lärt mig dricka rödvin, tack för hjälp med träning på det Åsa och Hanna, så det blir lite galet imorgon skulle jag tro.

Imorgon börjar den 30e upplagan av Göteborgs filmfestival. Yeeei!

Puss.

Tack kära vänner

Jag är oerhört tacksam för era inlägg. Det värmer mig.
Po, du borde bli samhällsvetare, eller det är du redan. Trots dina vackra ord om att snö skulle vara bra för mänskligheten köper jag inte det. Idag när jag var ute och gick fick jag plaska runt i ca 10 cm SLASK! Det kan aldrig vara bra för mänskligheten. Jag morrade så högt åt slasket så jag tror att alla som jag mötte blev rädda. Det kan till och med vara så att jag morrade högre än Po gjorde när hon åt kycklingklubba på Klaraborg i Karlstad. Helt sjukt. Har aldrig sett Po äta så mkt förut. Hahahaha.

JA!!! Förlåt men jag kopierade texten till listan direkt från Jessies blogg och återigen fel fel fel av mig herregud jag fyller endast 22 år i år.

Imorgon börjar min kurs på Göteborgs Universitet. Ska läsa konst-och bildvetenskap i 20 p. Ska bli grymt skönt med ett avbrott från lärarprogrammet.

Nu är mitt stora projekt att försöka få min far att höja värmen i huset. Inte ska man behöva ha på sog ylletröja och sockar inne och ändå frysa? Nä fy fan för vinter. Även om det tydligen är bra för mänskligheten. (bullshit...hrmmm)

Pöss.

Jag vill också skriva lista

Japp, jag hittade en lista på Mumintrollets blogg. Insåg att det är kul med listor så här kommer en....håll till godo.

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa: Endast 2 st till huset och garaget i Stenungsund. Lämnade ifrån mig flera stycken igår till STUB.
Vilken svordom använder du mest: Satan eller fan
Äger du en iPod: Nej men en vanlig hederlig mp3 spelare
Vilken tid är din väckarklocka inställd på
: Ingen aning, idag ingen tid alls och inte heller imorgon.
Hur många resväskor äger du: Öh, konstig fråga. 2 st skulle jag tro om man bara räknar Samsonite.
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute: Nej då får man ju minusgrader i tårna.
Var köper du dina matvaror ifrån: Coop, Willy's, Ica. Nu när jag är Göteborgare kommer jag handla på världens bäst asia-store i city.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden: Enligt Jessie är jag fotogeniqe (hur fan stavas det) men jag föredrar nog att ta bilden.
Har några av dina vänner barn: Nej och det är väl tur?! Hur skulle det se ut om exempelvis Po hade barn? Hahahahaha....vilket skämt.
Har någon någonsin kallat dig lat: Lite då och då. Jobbigt med hurtiga människor.
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu: Ingen alls för den är nerpackad i en flyttlåda som står i min pappas garage.
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk: Chokladmjölk kan väl ingen leva av? Svar vanlig mjölk.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Nej
När var senast någon stötte på dig: Uhmm...har inte varit ute på ett tag....nyår var det väl i så fall.
Vad åt du till middag: Kommer inte ihåg, fisk tror jag.
Använder du huvtröjor: Hoodies!!! Finns det något shysstare?
Kan du vissla: Ja men av relativt dålig kvalité.
Har du någonsin deltagit i en demonstration: Jag demonstrerar varje dag på mitt lilla sätt.
Vem var den sista som ringde dig: Jennie.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält: Allt som går fort, upp och ner och som blinkar mycket!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig: Haha! Vilket skämt, folk tycker nog rätt illa om mig så svar ja.
Vilket riktnummer befinner du dig i: 0303
Tittade du på tecknat när du var liten: Ja fast inte överdrivet mycket, min idol var (eller är) Alf och han är inte ens animerad.
Hur många syskon har du: 2 st äldre bröder.
Är du blyg inför det motsatta könet: Nja det skulle jag väl inte säga men är inte så förtjust i dom för tillfället.
Äger du några band t-shirts: Ja, många.
.När flög du senast: I somras hem från Bulgarien med ÅSA!!!!
Hur många stolar står kring ditt köksbord: Äger inget köksbord, än.
Läser du för skojs skull: Ja varje dag. Just nu läser jag Gregorius av Bengt Ohlsson. (letteraturnördigt, jag vet!)
Pratar du några andra språk: Engelska och jävligt dålig tyska och italienska.
Diskar du din egen disk: Ja vem skulle annars göra det? Någon frivillig?
Har du gråtit offentligt: Ja tyvärr.
Har du en stationär dator eller en laptop: Min egen Dell är en laptop men den jag använder nu (päronens) är en stationär.
Försöker du alltid lära dig nya saker: Ja vad skulle jag annars plugga för?
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Är sugen på att pierca mig i näsan och en tatuering till lär det ju bli. Evil eye tattoo lär få besök igen... I mitt nya bostadsområde i Gamle Stan har jag hittills hittat en tatuering/piercins studio. Hehe.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten: Nä det där blir ju bara pinsamt. Tycker inte ens att det är ok.
Kan du kasta macka: Trots uppväxt på västkusten, nej.
Har du någonsin varit på Jamaica: Nej men jag ska!! Someday. Jessica, det är mitt drömresmål med.
Vad har du med dig in på bion: Öh, typ allt jag evetuellt har i min väska och något ätbart.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet: Svenska
Gillar du att flyga flygplan: Ja det är schysst men ur miljösynpunkt är det riktigt äckligt!
Vilket peronlighetsdrag är ett måste hos en partner: Självdistans och humor.
Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv: Eftersom jag oftast går ut på sunkhak så ja.
När sov du senast på golvet: Vet inte....hemma hos Hanna i höstas, fast där fick jag iof en madrass att sova på.
Vilken är din favoritdrink: Är ju inte mycket för drinkar men det får nog bli en Mojito (mest för det roliga namnet).
Gillar du din boende situation: Just nu är jag inneboende hos mina föräldrar i ett par veckor sen blir det egen 2a i Göteborg så ja det måste jag säga. Är så lycklig för att inte längre bo i kvasi-Karlstad.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera: Typ många.
Äter du frukost dagligen: Jo det gör jag. Go-havregrynsgröt-go!
Är dina dagar fullbokade och stressiga: Det skiftar. Tycke inte om att vara uppbokad med saker.
Vilken är din favoritfrukt: Mango eller en riktigt god apelsin.
Hur gammal blir du nästa födelsedag: Ångest!! 24...
Tror du på liv på andra planeter:Ja verkligen. 30 seconds from Marsh sjunger ju "this is the life on Mars".
Tror du att Gud är man eller kvinna: Tror inte på sådant där trams, som min kära far säger.
Hur valde dina föräldrar ditt namn: Vet inte. Tydligen skulle jag hetat Cecilia men sen såg pappa en ful kärring på TV som hette Cecilia så det blev Isabell istället och det tackar jag för.
Gillar du senap: Det ihop med kaviar och messmör är det värsta jag vet.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm: Ja för fan. Ge mig ett flygplan och en fallskärm nu!
Sover du på sida, mage eller rygg: Stenhårt på mage.
Tycker du om att krama folk: Nja, det beror ju på vem det är man kramar.
Skulle du säga att du är trendig: Ha! Vilket skämt.
Äger du en digitalkamera: Ja, en Olympus.
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars: Chewbakk!!! (Hur stavar han sitt namn?)
Tycker du att du är attraktiv: Varje dag ocg varje minut. Öh....??
Vad är du allergisk mot: Äckelidioten i min förra korridor.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött: Nja det kan jag inte påstå.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat: Mina bröder säger att det skulle varit Abel ( Is-ABEL). Det gjorde mig jätterädd och ledsen när jag var liten. Men det har jag kommit över nu.

Det var det hela. Hoppas ni lärt er något nytt!

Skärpning

Alltså vad händer med min blogg? Varför är den så inaktiv och hur kommer det sig att alla andra helt plötsligt har så snygga och flashiga bloggar? Jag känner mig utanför och vill inte att min blogg blir utmobbad bara för att den ointe har den nyaste designen....

Nu har jag alltså lämnat Karlstad. Ni anar inte hur bra det känns. Det kändes inte ens lite tråkigt att åka därifrån igår. Speciellt inte med tanke på det som hände tidigare i veckan. Åh, bara tanken på den stinkande äckliga människan gör mig upprörd. Jag hoppas verkligen att han flyttar och att saker och ting ordnar sig för de som bor kvar i korridoren.

Kan inte någon förklara för mig hur man gör för att få en snygg design? Jag vill oxå ha, speciellt nu när jag ska läsa konst och design på GU.

Förresten, snö på västkusten är opepp!