Sköna maj!

Det är vår. På riktigt. Det är helt underbart. Om det fortsätter att vara lika varmt som nu lär det ju vara sommar snart. Weei.

Lägenheten är färdig. Allt är på plats. Nya soffan står hemma och är bara superfin och framförallt stor! Men det är ju bara gött.

Hade en mastodont tenta igår. Satt nästan hela tiden ut, 4 timmar. Efter tentan kände jag mig helt slut. Shit vilken urladdning det är att skriva tenta ibland. Det positiva är att tentan kändes bra. Jag tycker att jag borde klara ett godkänt. Annars blir Isabell ledsen.

Sitter på jobbet nu och ska jobba till kl 14, sen ska vi ut på stan och dricka öl och käka. Gäller att vara tidigt ute för att få en plats, för er som inte vet, Göteborg är kaotiskt under Valborg. Haha. Helt sinnerssjukt. Ungefär som Mardigras (hur det nu stavas...??) i New Orleans. Bara nästan...

Ska ta massa bilder på lägenheten och lägga upp.

Hoppas att ni får en skön Valborg. Sup lugnt! Puss

Long time...

Såhär är det, jag har nog varit den sämsta bloggaren på länge. Det har sina skäl.

* Total renovering av lägenhet tar tid. Nu är det klart och jag börjar få tillbaka mitt sociala liv. Lovar att blogga bilder från superduper läckra lägenheten när jag kan.

* Min egna lilla laptop har kraschlandat och vill inte starta igen. Håller på med att bli mindre dator beroende men abstinensen är hög!! Min datanörd har lovat att fixa den igen när allt annat är fixat. Över lag är det mycket som fixats med och trixats med i mitt liv senaste tiden. Men det är kul. Hur kul som helst!

Jag åker till Karlstad med Mattias på lördag. Ska bli superkul! Har inte varit där sen jag flyttade därifrån i januari förra året. Vet ju att det är en hel del Karlstad bor som läser min blogg. Någon som vill ses??

Puss på er i solskenet!

Heligt...

Det finns vissa saker som är heliga. En av de mest heliga stundern är på onsdagar kl 21. Då sitter jag klistrad i soffan med te-koppen inslingrad i händerna. Den heliga timmen med Grey's Anatomy.

Men vad händer idag?! Hockey!!??? Vad i helvete....vilka tror Kanal 5 att de är? Jag behöver min timme på onsdagar med Grey's.  Hallå, jag behöver den verkligen.

Jag känner mig tom. Nej då, men jag tror att det är många med mig som vill pissa på den förbannade hockeyn och ha kvalitetstid med Grey's gänget. Någon mer än jag som saknar Addisson i serien?

Puss

Hej och hå

Igår hittade jag en sjukt rolig blogg.

Kolla in:
http://www.bellasuger.se/

Den är ju klockren i ironins alla tecken. Läs citaten, skratta! Bara en sån sak som att Bellas pappa vill att skolan Bella går på ska betala henne för att hon går där. Gah! Fantastisk blogg som jag fördrev tiden med på jobbet igår.

Den här sidan är inte tråkig heller....haha. Som sagt, det var mycket dötid på jobbet igår.
http://tjuvtittat.se/

Annars går det framåt. Har varit sjukt dålig på att uppdatera senaste tiden. Har varit sjuk i över två veckor. Det har varit sådär kul. Förutom det så är allting bara bra. Mattias och jag har börjat riva tapeter, spacklat väggar och imorgon ska vi slipa väggarna. Till helgen sker den riktiga make-overn när vi ska tapetesera. Ni ska få en sneak peak på vår fondväggstapet. Mönstret är detsamma men vi ska ha en brun nyans istället för den vita som är på bilden. Till de övriga väggarna i tv-rummet ska vi ha en crémefärgad strukturtapet.
Det är helt galet vad det är kul att renovera och göra hem. Min lägenhet håller på att förvandlas till min och Mattias. Helt galet som sagt.


Imorgon ska jag på intervju för sommarjobb. Håll tummarna, jag behöver ett heltidsjobb i sommar.

Nu ska jag vila och försöka bli frisk en gång för alla.

Det är vår ute idag! På riktigt. Puss