Jävla regn...

Det ösregnar ute och det stör mig. Varför klagar jag egentligen, jag är ju inomhus. Det är inte lätt alla gånger. Men hur som helst stör regnet mig. Jag har även en väldigt bright granne som borrar i betong just nu, går väl sådär med mitt pluggande tack vare det! Fast iof var boken rätt tråkig så nu fick jag en chans att göra något annat istället.
Jag såg på Shrek 2 igår. Jäklar vad jag älskar den filmen. Va tvungen att lyssna på "Funky Town" bara för det. Tänk vad lite Shrek kan liva upp den mest eländiga, regninga torsdag.

Torsdag igen då. Fattar inte vart veckorna tar vägen! Mer än halva november har gått och vad har jag gjort den här terminen....hmm pluggat en jävla massa. Åkt en hel del tåg inrikes med. Weei.
Ska eventuellt på en roadtrip på söndag till IKEA i Örebro med några i korridoren. Kanske skulle köpa billiga julklappar där...om nu min omgivning är värda det. Jo det är dom nog. Om inte annat ska det bli kul att åka iväg nånstans.
Åker även till Östersund på onsdag, om det nu inte krockar med Åsas farfars begravning. Vi får se hur det blir...saknar tösen.

Emelie! Det stog inte att inlägget var ifrån dig men jag kände igen dig på dialekten, går aldrig att missa en äkta tjörbu!

Nu har dom slutat borra, återgå till böckerna!

Po har rätt...

112027-3

Po må vara nördig, men hon har rätt. Det är nog jag som är den nördigaste av oss. Jag letade ju upp namnet på norska. Vad ska jag ta mig till? Äta mer citron eller ta reda på namnet på danska...?? Eller jag vet, ännu bättre - PLUGGA!

På norska heter den Breiflabb...jag har skrattat i en kvart nu, kanske dags att plugga??!!

På norska heter den Breiflabb...jag har skrattat i en kvart nu, kanske dags att plugga??!!

Nördarnas nörd??

Jag är evigt tacksam för dina inlägg Po. Tack, nu vet jag allt om vår kära vän Marulken. Dig kan man alltid lita på, du har koll på allt Po. Hur hade jag klarat mig utan dig.
Men du är nog nördarnas Nörd. Men jag tycker om dig!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...Po är en nörd!!!!!
Förresten, nervsammanbrott är ju bra att undvika. Då är det bättre att leta upp fakta om vår kära vän kotlettfisken.

Tillbaka i Karlstad

Tillbaka i mina 26kvm som för tillfället är väldigt renstädat. Det luktar doftljus och nystädat.
Hade det riktigt bra hemma hos mamma och pappa. Träffade familjen, vänner och släkten eftersom pappa hade fyllt år. Alltså det där med att träffa släkten är en svår grej för mig. Tycker om att träffa min lilla mormor, var även och hälsade på morfar på hemmet. Men resten av släkten, förutom äldsta kusinen och kusinbarnen är ju nästan bara ren pina att träffa. Bara för att jag känner så får jag dåligt samvete, men jag är av åsikten att man alls inte behöver tycka om sin släkt bara för att det är ens "släkt". Tycker ju ändå lite synd om mamma och pappa det är ju ändå deras syskon, men de känner ju i princip som jag. Så till jul blir det bara jag mamma, pappa, brorsorna och mormor och morfar hemma. Räcker gott och väl.

Hände även en grej som gjorde att min framtid förändrades ganska drastiskt, till det positiva måste understrykas. Om allt går enligt planerna, som än så länge är riktigt i början av planeringen, kommer jag och Po och kansk e någon mer att åka till USA i början av sommaren, juli eller så. Stanna där ett par veckor och upptäcka massa roliga grejer tillsammans.

Nej nu börjar det bli sent.

Förresten är marulk en jävligt ful fisk, namnet gör det ju inte bättre heller. Såg en sådan på TV nyss. Tur att man inte är en sån, eller vad säger du Po??

Jag blir så upprörd!

Här sitter man och skriver en riktigt bra blogg. När jag skulle publicera den, vad tror ni händer då?? Jo, fel på sidan. Alla svarta krumelurer som bildat ord och sedan meningar i ett sammanhang är borta! BORTA BORTA BORTA!
Varför gör dom så mot mig. Det är säkert moderaternas fel! Fan.
Annars är jag glad.

Dags igen...

Kanske dags att uppdatera sin blogg. Har inte varit speciellt frekvent senaste tiden. Har haft Hanna på besök och idag har jag skrivit tenta. Känns skönt att ha skrivit den, alltid lika skön känsla efter en tenta. Inte lika skönt att börja nya kursen imorgon med heldag från 8.15-16. Mindre kul. Hade behövt en ledig dag imorgon, bara slappa. Fast å andra sidan bär det av till västkusten på onsdag så resten av veckan kommer vara lugn, eller ja lugn på pluggfronten iaf.
Helgen tillbringades framför mina böcker och min tv. Hade en riktig filmhelg. Såg en massa bra. Ibland är det rätt skönt att se film ensam, kunna välja det man själv vill se utan att någon annan har synpuknter på filmvalet.
Emelie! Kul att höra att du läser min blogg, förlåt mig men jag är sämst på att ringa. Men du råkar inte vara på västkusten i helgen?
Känner en förkylning som sitter i kroppen, hoppas den försvinner, vill inte vara sjuk när jag kommer hem. Ska ju till Rockbaren med dom gamla goingarna hemma på fredag. Då passar det INTE med förkylning.

För övrigt mår jag bra...så ni behöver inte tro att jag har avlidit eller så bara för att jag inte skriver i min blogg så ofta. Skärpning Isabell.

Over and out...