Ge mig en hiss

Nej då, riktigt så illa är det inte. Däremot har jag och min vän Johanna köpt träningskort. Äntligen. Känns grymt bra att komma igång på riktigt. Vi började med ett pump-pass igår. Kan säga att det var ett bra tag sen jag styrketränade, sisådär 4 månader. Men! Det gick över förväntan bra. Jag trodde även att jag skulle vara invalid idag pga träningsvärk. Men inte! Inte så illa som jag trodde det skulle vara i alla fall. Det känns i kroppen helt klart men som sagt det kunde ha varit värre.

Jag har tenta på fredag. Jag är inte så pepp på att göra den faktiskt. Usch. Ska vara hemma och plugga idag och imorgon. Kommer några tjejer från klassen runt kl 12 och sen blir det plugg hela dagen lång.
Kära bror fyller år idag så jag ska dit och fika och efter det så ska jag hem till sötnosen. Han är det bästa som finns. Everyday.

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att pluggandet går bra.

Förresten har jag massa blåmärken på hela kroppen. Kanske beror på att jag hjälpte en kompis att flytta i lördags och även att jag och LInda hade supa-slåss-skratta-åt-fjantiga-brudar-o-killar-på-dansgolvet-attityden. Skoj var det i alla fall.

Pöss

Ilska

Är det bara jag som kan växla humör på en millisekund?

Vissa saker gör mig bara så upprörd så att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen. När jag vet att nära och kära umgåa med personer som är dumma, rentav blåsta. Dessvärre är det inget jag kan göra åt saken mer än att störa mig på att nära och kära väljer att umgås med blåsta dumskallar. Det är bara att beklaga för deras egen del. Tänker inte gå in på detaljer men jag blir bara ledsen för deras skull. Inte bara ledsen förresten -förbannad!

Förresten är jag sugen på att gadda mig igen....det är ju som en drog!

Grå, gråare, gråast

Okej, det händer inte speciellt mycket kul grejer under januari. Allting känns som projekt. Att gå ut känns som ett projekt för man måste pälsa på sig tio ton kläder och försöka att inte blåsa eller regna bort när man väl kommer ut. Att hålla sig vaken är även det ett projekt just nu. Konstant trötthet! Tycker inte om att vara trött. Vill ha energi att göra saker. Antar att det bara är att acceptera att januari inte är den mest händelserika och roliga månaden på året. Fast å andra sidan är det snart över med januari-eländet!

En sak jag funderat mycket över senaste tiden är att nästan allt jag gör sker digitalt. Exempelvis mitt nya jobb. Där sker tidrapporteringen via nätet. Visst, jättesmidigt osv. MEN! Deras sida för tidrapporteringen är väldigt komplicerad. Satt och drog mitt hår över att sidan inte fungerade som den skulle. Är ingen motståndare till teknik alls utan tycker bara att ibland vore det så skönt att skriva upp sina tider på ett papper och skicka in till kontoret med post. Fast å andra sidan förstår jag varför de vill ha det digitalt.

Längtar till helgen nu. Kommer hända massa skoj som jag inte kan avslöja på bloggen än. Bilder och uppdateringar kommer senare. Lovar. Ska även köpa en ny soffa för otroliga 1300 kr! Eller ny och ny, begagnad från blocket men jag har varit och sett på den och den är superfräsch.

För övrigt pirrar det i kroppen när jag tänker på att jag ska åka till Australien! För er som inte vet så bor min äldsta bror i Sydney med sin australiensiska flickvän. Jag planerar en resa dit i nästa december. Hoppas på att kunna vara borta i alla fall under fyra veckor. Vet att det är långt till december, eh ja typ ett år, men drömma och längta måste jag göra. Börjar väl bli dags att kolla upp biljett priser och hålla koll på hur priserna stiger/sjunker fram tills jag bokar.



1. Bill och Bull (Bror Björn och Bror Örjan i Dublin)
2. Timon och Pumba?! Haha. Fortfarande i Dublin i somras
3. Jag och Örjan, han som jag ska hälsa på i Sydney
4. Lika som bär? Pappa och Örjan på postoffice i Dublin
5. Örjan och Baffen aka Martin på min födelsedagsfest i maj

Förresten, klockan är 16.34 och det är inte mörkt än!

2-dagars lugn

Ja man kan säga att jag nu har hela två dagar jullov. Även om julen är begraven för längesedan och samhället återgått till det normala utan läskiga tomtar och tacky dekorationer här och var.
Vi redovisade i alla fall rapporten igår. Nya kursen börjar på måndag och det blev sammanlagt en helg mellan gamla och nya terminen. Men va fasen, ledig kan man ju vara i ett annat liv. Typ. Tänk att bara vara ledig hela tiden. Boring shit.

Igår var jag och två tjejer från klassen ute och drack öl på den underbara gatan Andra långgtan, länge leve sunkhaken. Men hallå, bärs för 29 kr är väl det som räknas? Stället vi hamnade på, Sejdeln, är kanske inte det fräschaste och det finns en hel del original som är där varje dag. Det är bara att låtsas som att det regnar och inte prata med dem så har man löst det problemet. På väg mot krogen passerade vi en strippklubb och det kom en hel rad med tjejer som bar på massa packning som gick in där. Aha, personalen. Fräscht?! Nja sådär.
Vi hade en riktigt schysst kväll i alla fall.

Sötnosen var här idag och vi hittade på massa skojigt bus. Vi lagade american-brunch (onyttigt?- ja gott? ja) kollade på Tv, inspekterade mitt nya duschdraperi och var ute och gick på promenad i en timme. SMHI hade varnat allmänheten att vara inomhus, fuck that shit! Jag och Sötnosen gick en promenad i skogen. Det är ju coolt med storm.

Nu ska jag äta lite mat och sen ska jag spendera kvällen med mitt crew av må-bra-människor. Vi ska dricka vin, spela spel och skvallra. En riktigt må-bra kväll helt enkelt.

Gjorde ett test på fejjan (jävla skit sida) där man skulle se vilken karaktärt i Simpson man är. Mitt resultat: HOMER. Ska jag skratta eller gråta? Han har ju i alla fall ett gott hjärta. =)

image204

Vad gör ni för kul i helgen??

Idag fungerar det med bilderna

I förra inlägget skulle jag lägga upp bilder men det fungerade inte. Så därför kommer en bildkavalkad idag.

By the way, jag njuter av varenda sekund jag är ledig. Så skönt!



1. Jag trivs fortfarande i min frisyr
2. Precis
3. Forssén körde på storlek 48 på Bowlinskorna trots att han bara har 43 i vanliga fall hehe
4. Annelie och Kakan, på Star Bowling från förra helgen
5. Källbäck var alldeles för bra på Bowling, får se om han får följa med nästa gång... ;)
6. Jag och Jennie
7. Forssén gillar Guiness
8. Mirr nya kök. Kylskåp och ny bänkskiva
9. Det är ju så fint!!
10. Min nya spis och fläkt. Bort med det bruna 70-talet och in med det nya. Så nöjd. Ska fixa till den kala fläcken under fläkten.
11. Mitt urläckra duschdraperi jag hittade på REA! Visst blir man glad av det...

Förresten! Snart kommer Johanna hem. Hon har varit i Indien sen i augusti. Abstinensen efter henne är stor.


God kväll...

Sitter här i min 39 kvm stora (lilla?!) lägenhet och sjunger falskt och högt med till Weeping Willows. Det är bara att inse att min starkaste sida inte är att försöka härma Magnus Carlssons höga toner. Men skam den som ger sig. Fast det kanske är lika bra att inse att jag aldrig kommer lyckas sjunga Broken promise land på ett sådant berörande sätt. Fuck that shit!

Anyways. Jag har haft en helt vit helg. Inte en droppe alkohol har intagits. Däremot har jag ätit chips. Men! Jag ska börja träna när jag får pengar den 25e och kan köpa träningskort igen. Dags att bestiga spinncykeln igen. Hm, det där lite perverst faktiskt.

Veckan som gick var väldigt arbetsam. Hade omtenta i onsdags och utöver det har jag slitit med ett grupparbete som vi lämnade in i fredags. Vi var sju personer i gruppen men det hela slutade med att jag och en annan tjej i gruppen gjorde allt arbet, då menar jag verkligen allt! Har jag någonsin nämnt att jag ogillar grupparbeten? Nu vet ni det i alla fall. Jag fattar ärligt talat inte meningen med att göra grupparbeten i tid och otid. Visst är det bra träning för framtida yrkesliv men usch vad jobbigt det är när man hamnar i en grupp med ointresserade och handlingsförlamade människor. Resultate är i alla fall jag och den andra tjejen grymt nöjda med. Vi tror till och med att vi kan sätta ett VG på arbetet. Känns som att vi skulle kunna radera fem namn på arbetet dock. Känns väldigt otacksamt att de ska få glida på ett bananskal medans vi två slitit häcken av oss. Hur som helst är det klart i alla fall och jag tror att övriga i gruppen hatar mig nu. Körde med min bossiga Isafisa-stil. Hade jag och den andra tejen inte gjort det hade det aldrig blivit något arbete.

Igår var mamma och pappa här från förmiddag till seeen eftermiddag. Vi renoverade mitt kök. Oj! Det är så snyggt så det finns inte. Det var jättekul att hjälpa till med allt arbete. Fick skruvat lite skruvar och hjälpt pappa med lite tekniska lösningar. Jag är inte så dum! Resultatet är i alla fall ur-bra! Ska slänga upp bilder imorgon tänkte jag. Igår kväll var Sötnosen här. Vi lagade mat i mitt nya kök, kollade på film och hade det allmänt mysigt. Båda tycker det känns väldigt bra nu. Vi tar det lugnt och i vår takt. Det är faktiskt skönt att ta det lugnt och verkligen hinna längta. Längta efter allt som har med oss att göra. Det känns väldigt bra!

Idag har jag fyndat massa grejer på REA! Mysbyxor, de skönaste ever, ett sjukt snyggt duschdraperi med en 50-tals pinuppa på och mascara. Jag och Annelie funderade på mascaran. Den hade kostat 110 kr men var nu nersänkt till 29 kr. Vi diskuterade huruvida det måste vara något fel på den eller inte. Det slutade med att vi slog till på varsin. Det känns inte som att man kan bli så lurad av 29 kr, snarare överraskad. Hur som helst älskar jag rea. Jag får alltid en duktighetskänsla när jag handlar på rea. Någon mer som får det?

Den här veckan som kommer innebär lite ledighet för min del. Ska till skolan på onsdag och fredag. Däremellan är jag verkligen ledig. Ska unna mig sovmorgnar, läsa skönlitteratur, motion, bad och verkligen tänka på mig själv och varva ner. Känner att jag behöver det!

Hade tänkt lägga upp bilder men den funktionen vill inte fungera just nu! Gaah. Bilder kommer imorgon.

Puss


Clear things up

Vad härligt det är med läsare som bryr sig om mig och hur jag mår.
Måste medge att den senaste tiden varit väldigt jobbig samtidigt som jag haft roliga stunder däremellan. Jag vill inte heller gå in på några direkta detaljer om vad som hänt, men de flesta läsare kanske förstått att det handlat om mitt förhållande.
Till min stora glädje börjar det att ordna upp sig, ordentligt också. Det pirrar i magen igen, kyssarna smakar som de gjorde förut, han luktar lika gott som han alltid gör. Ja, ni förstår.
Vi har börjat om lite om man kan säga så, tagit ett steg tillbaka för att ge varandra utrymme. Det har aldrig varit slut mellan oss, bara en riktigt skakig period. Jag tror inte att det kommer ta slut heller. Vi kommer båda att behöva den här tiden. I söndags var vi på Hundmässan, seriöst jag skulle kunna ta med mig alla hundar därifrån hem. Ikväll ska vi gå på bio, American Gangster. Får se om den är något att ha, men vi båda gillar den här typen av filmer.

I övrigt är det massor i skolan, terminen är inte helt slut och det är rätt mycket. Gjorde en omtenta idag, kändes väl sådär. Får se. På fredag ska jag lämna in ett grupparbete vi pysslat med i ett par veckor nu.

Igår kom min far, bror och hans starka kompis och bytte ut mina vitvaror. Ut med 70-tals köket och in med 2000-talet. Snacka om skillnad! Vi ska renovera och fixa lite i köket på lördag, lovar att lägga upp bilder på hur det blir sen. Före och efter bild borde sitta på sin plats.

Jag har även klippt mig. Vad tycks? Pappa tyckte att jag ser ut som Ameli från Montmartre, Emelies pappa tyckte jag såg ut som en skolfröken och min pojkvän tycker att jag är snyggast i stan. Lyssnar nog på det senaste utlåtandet.



By the way Anna aka www.pinkcherryblossom.blogg.se -Jag kan inte läsa din blogg längre. Kommer inte in på sidan, abstinens! Hur fixar jag detta??

Tack återigen för alla fina kommentarer. =)

Textrade som hjälper mig i svåra stunder, som just nu...

"When The Angels Sing"

At last we meet again, dear God
Hear the angels sing
The funerals are nicer when we know you're there
When the angels sing
Sometimes
I try so hard
To understand
The things you do
I like to question you
When it all comes down
Hear the angels sing
Stand up strong
Feel the pain
When the angels sing
Love
And death
Don't mean a thing
Till the angels sing

The prisoners pray when they're on to death row
When the angels sing
The junky
Cries for love but it's all run out
When the angels sing
The sins
Of the world
And it's cold on the streets
And you're all alone
And the tears
They start to fall
When it all comes down
Hear the angels sing

Stand up strong
Feel the pain
When the angels sing
Love
And death
Don't mean a thing
Till the angels sing
Little
By little
Day by day
I watch the children play
Cause life
And death
Don't mean a thing
Till the angels sing

When the angel of death comes to looking for me
Hear the angels sing
I hope I was everything I was supposed to be
When the angels sing
There's gotta be a heaven
Cause I've already done
My time in hell
And a little
Baby's born when it all comes down
Hear the angels sing

Stand up strong
Feel the pain
When the angels sing
Love
And death
Don't mean a thing
Till the angels sing
Little
By little
Day by day
I watch the children play
Cause life
And death
Don't mean a thing
Till the angels sing