Okej då...

Har fått tydliga order om att uppdatera min blogg.

Såhär är det Åsa, och alla andra som lyssnar, att ja jag har ett liv utanför bloggensvärld. Tro det eller ej. Det har jag haft hela tiden, bara det att min fritid och även bloggtid blivit reducerad i och med att jag skaffat ett jobb.
Livet är bra. Idag hade jag sista grejen med skolan så nu är det officiellt sommarlov även om jag kommer jobba röven av mig i sommar. Skönt är det i alla fall, att skolan är slut! Inga mer tentor eller uppgifter som ska göras. Skönt, skönt, skönt!
För att fira detta ska jag ut med the classmates och dricka öl, känner jag mig själv rätt kommer det bli flera stycken. Det är jag värd! 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jo, my god, var och träffade en mycket intressant kille igår. Mycket intressant måste jag säga. Träffade honom i helgen på den ökända Rockbaren. Återkommer med uppdateringar om det...lovar, även om det kanske tar en liten stund. Shame on me.

Nu ska jag göra mig iordning. Tjo tjipp tjena!

Dagens låt: Ghostfire -Tiger Army

Världens bästa Linda och Isafisa

image44

Äntligen

Ja denna månad var det på tiden att CSN och lön hälsar på. 90 kr minus på kontot sen i onsdags, så visst, idag var det tur. Tyvärr är CSN inte så generösa och givmilda denna gång. Varför får inte studenter bonusar? Tycks ju regna bonusar över alla tjänstemän, nåja, kanske inte regna men ni fattar...

Äntligen helg igen. Eller snart. Ska skriva klart min arikitekturanalys och sen är jag klar med plugg fram till jag börjar mitt nya program i höst. By the way, har jag berättat att jag hoppar av lärarprogrammet helt och hållet? Om inte så ska jag göra det, högaktningsfullt också.
Idag ska jag och Johanna åka och shoppa lite nya kläder, typ sommarlinnen och kanske ett par ballerinaskor. Vi ska ävan handla mat, har varit ebb i kylen en stund, ganska lång stund. Men det handlar ju om prioriteringar. Vad väljer man, köpa mat eller öl när man är ute?! Jag överlever ju på pasta och ris.
Ska jobba hela helgen, lördag 13-22, sen är det fest hos Karin i Vasastan. Söndag jobbar jag 14-18 och sen blir det nog lugna puckar.

Men det som är helgens stora grej är att min älskade efterlängtade söta vän Emelie  kommer hit idag och stannar till söndag. För allas information har jag inte träffat henne sen i julas och efter det har hon varit i Singapore med omnejd tills nu. Ikväll blir det nog mat, godis, vin och mysbyxor hemma hos mig. Känns som att vi har en del skvaller att ta igen.

Igår kväll var jag mamma, pappa och mina bröder ute och käkade mat. Mamma och pappa har varit ute och rest så vi firade mig lite i efterskott. Mycket trevlig kväll. Innan vi gick ut kom mamma och pappa hit. Vet ni vad min söta pappa hade köpt till mig i present?! EN RÖD KOBRA TELEFON!!! Jag höll på att dö när jag fick den. Vet ni hur svåra såna är att få tag i? Jag har velat ha en sån hur länge som helst och nu har jag en. Fick även en vit väska med röda prickar på av mamma och en välbehövlig mascara, en Lancome, hehe, hade jag aldrig haft råd att köpa själv. Visst är man barnslig men jag tror aldrig man kommer komma ifrån att det är kul att få och öppna paket?!

Nää, nu ska jag få skrivit klart den där förbaskade analysen. Ciao.

Jag blir rädd på riktigt

Tycker att det är bra att SVT2 sänder diverse politiska debatter och årsmöten/patristämmor på dagtid för då har jag en chans att lyssna på det i bakgrunden när jag pluggar. Oavsett vilket parti det är tycker jag att det är intressant att höra.
Anyways, just nu visar SVT2 Sverige demokraternas årsmöte. Jag sitter här som förstenad och vet inte riktigt vad jag ska göra, säga eller skriva. Vad är detta för parti som växer sig allt större? Och den viktigaste frågan, vad är det för människor som röstar på dem?
De skyller i princip allt på "massinvandringen". De säger att några positiva effekter med invandringen är att vi fått pizza och falafel till Sverige men i övrigt är det farligt. Massinvandringen leder tydligen till att den svenska identiteten har ruckats och hånas. Snälla, hur mycket i vår egen svenska kultur är egentligen svenskt?! Knappt något.
Det värsta är att detta parti blir större och större och jag vill aldrig vara med om att detta äckliga parti kommer in i Riksdagen vid nästa riksdagsval. De pratar aldrig heller i klarspråk, kan de inte bara säga att de vill införa ett tredje rike och helt enkelt inte gillar "svartingar" för det är ju det som alltihopa handlar om. Puckon från landsbygden som inte vet ett skit. Avsky!!

Hur ska vi göra för att stoppa dem?!

Pix 2...är ngt fel på uppladdningen av bilder...



Mattias och Mattias ska komma ut ur garderoben...humor

Pix...


Den senaste tiden

Ja jag vet att jag har varit urdålig på att blogga den senaste tiden. Snälla fråga mig inte heller vad jag höll på med i mitt fylleinlägg. Varför skriver man inlägg på fyllan för? Humor ändå.

Den senaste tiden har bestått av mycket jobb, skola och öldrickande. Bra kombinationer tycker jag. Trivs urbra på mitt jobb. Det kommer bli mycket jobb i sommar och då känns det bra att ha ett jobb som jag trivs med. Lönen är inte den bästa men å andra sidan har jag hellre ett lågbetalt jobb som jag trivs med och tycker är kul, än tvärtom. Alla har vi väl gått igenom dosen av pissiga sommarjobb? Never again.

Min födelsedagsfest var kul. De flesta blev rätt packade och all mat och cheesecake (ja det blev cheesecake) jag hade gjort tog slut, rätt fort till och med. Jag börjar bli orolig att folk förväntar sig saker av mig nu, när alla vet att jag är så himla bra på att baka och laga mat. Illa. Får börja göra äcklig mat istället kanske. Dagen efter skulle jag jobba och jag får väl säga att jag var rätt seg när jag gick upp och det var inte allt för fräscht i min lägenhet. Städade så gott det  gick. Jobbade, kom hem och somnade som en sten.
Jobbade även i fredags och gick ut med Linda och drack öl, blev dock väldigt lugnt för båda var sega. I lördags jobbade jag till 22 och sen gick jag och en klasskompis ut för att röja lite. Det märktes dock att det var helgen innan löning så det var inte så mycket drag på Sticky som det burkar men vi hade kul ändå.
Söndagen var nog den absolut skönaste dagen. Jag jobbade inte och umgicks hela dagen med må-bra-människor. Jag och Linda träffades vid Järntorget och sedan traskade vi runt i Linné, njöt av det vackra vädret och det mysiga området. Jag och Linda enades om att Linné måste vara det mysigaste och vackraste området i hela stan, tillsammans med Majorna då. Vi gick till en lite halvsunking pizzeria och åt pizza som vi varit sugna på sen i lördags när vi satt och hängde på min balkong och grannarna åt pizza och drack cola.
Efter rundturen i Linné gick vi genom Haga och filosoferade och insåg att där ska vi bo, eventually..... Styrde sedan kosan mot ett Condeco där vi beställde islatte och smoothies. Gick sedan till slänten vid Storan och låg i solen och hade det grymt bra! Efter ett tag åkte vi hem till Linda och gick till parken som finns vid hennes hus och tog med oss dricka, filt och bulle och låg i solen till kl 19 kanske. Det är så mysigt vid hennes park för den ligger på en höjd så man ser hela stan typ. Härligt!
När jag kom hem så upptog jag och ytterliggare en må-bra-människa vår söndagsmys tradition som legat lite på is senaste veckorna. Åt popcorn, kollade på tv och tjötade till kl 01.30!!!! Var lagom trött när jag skulle gå upp igår. Gäsp!

Fick tillbaka min senaste tenta (även sista för terminen) som jag hade klarat. Nu har jag bara ett arbete kvar som ska vara inlämnat på onsdag 30/5 sen är jag klar för terminen! Wunderschön!

Nu ska jag fila lite på arbetet, en arkitekturanalys.
Lägger upp lite bilder från de senaste dagarna med.

Nevermind

Förra inlägget skrevs i icke nyktert tillstånd. Det kanske märks. Läste själv igenom vad jag hade skrivit igår och förstår inte riktigt alla grejer. Haha.

Hade kul i alla fall.

Mer uppdateringar kommer...


I...

wanna fuck a dog in the ass.... I wanna fuck a dog  in the ass colud only fuck a dog in the ass.


Nu är jag helt ensam efter en jävligt kul fest. Är full. Ni får ursäkta för mina eventuella felstavningar. Jaja. Har varit en sjukt kul födelsedag även om jag inte är ett större fan av födelsedagar efter det att man fyllt 15 år. Men va i hell. Man blir ju inte yngre. Tur är väl kanske det, skulle defenitivt inte vilja vara 17 år längre så jag nöjer mig nog med 22 år och lyssnar på Velvet underground. Bra skit!

By the way, jag och bra-killen har bestämt att vi inte ska ses mer som kille och tjej utan som vänner. Hatar egentligen det uttrycket vänner. Vad fan betyder det egentligen? Helt enkelt att vi inte ska ses mer. Han lär ju inte höra av sig mer och inte jag heller. Det fanns helt enkelt inte de känslor som någon av oss trodde fanns även om vi gillade varandra och situationen. Jag var helt enkelt inte kär och det var tydligen inte han heller. Ja ja vad ska jag säga. Inte mycket faktiskt förutom att det va tråkigt att det inte funkade för det kändes som att det skulle  ha kunna gjort det. I'm out on the market again and I'm not really sorry. Nej för hade jag verkligen haft känslor hade det känts helt annorlunda och det gör det inte så jag gråter inga tårar. Snarare är jag glad och lycklig för jag har haft alla mina goa vänner hos mig och haft  en jävligt kul födelsedag.

Nu ska jag dricka lite vatten och sova. Imorgon gäller att plocka upp flaskor/burkar, sova och jobba. Snälla ni söta vänner oroa er inte för mig, jag är snarare glad att det kom fram hur vi båda kände nu innan det hann gå för långt!

Puss och god natt!

Förra året...

såg det ut såhär när jag fyllde år, på Trio 10


image38

Imorgon...

fyller jag 22 år. Inte någon större grej med det men jag undrar mest när vi blev så gamla allihopa? Inte för att jag skulle vilja vara yngre än vad jag är nu. Absolut inte, men hur gick det till? Tror inte att jag vill bli äldre än 25, nöjer mig med det. I sinnet i alla fall. Så jag har tre år på mig nu att leva loppan. Undra hur det känns för Åsa att fylla 26 i år...?! Hmm. ;)

Hur som helst ska jag ha fest imorgon. Det är ju helgdag på torsdag så det passar finfint att ha festen imorgon. Kul med något som bryter av veckan. Ska även jobba torsdag, fredag och lördag denna vecka så jag kan behöva lite alkohol imorgon. Kommer bli lite körigt imorgon. Har föreläsning mellan 9-16 och sen ska jag hem och fixa innan alla kommer. Det ska bli jävligt kul i alla fall.
Så idag ska jag baka, handla (dels på Willy's men även el systemo bolago) och plugga. Tror även jag ska klämma in ett träningspass.
En fråga, eftersom jag fyller år vill jag bjuda på något smarrigt. Inte tårta dock för jag är inte så förtjust i tårta själv. Valet står mellan cheesecake eller hallonsmulpaj. Ni som känner mig vet att jag är grym på att baka, så gott kommer det att bli oavsett. Hehe. Vilket av ovanstående hade ni helst viljat äta på en 22-års fest?

Nepp, nu är det dags att hoppa in i böckernas förtrollade värld (not).



Ibland så...

vill man bara ha något man ser. Var inne p www.blocket.se och tittade på cyklar. Jag hittade denna underbara skapelse. Kan inte någon ge mig? Jag fyller ju år på onsdag....

image37

Jag tycker om Finland...

för där händer det bra grejer. Nu syftar jag inte på Schlagern, för ni vet alla att jag hatar schlagerhelvetet. Men däremot finns det ett företag som heter Limbo som lanserat en kollektion med t-shirts med den dumma idioten Carola. På tröjorna är hon avbildad med törnekrona och det har hon tydligen blivit upprörd över. What can I say? Mannen bakom företaget säger att många andra "stjärnor" tyckt att sina avbildningar varit roliga men inte Carola för det var väl törnekornan som hon blev upprörd över. Hon ska tydligen stämma finnen om han fortsätter sälja tröjan. Finländaren säger att Carola är känd som en...ja bitch och diva. Stämmer det? Ja. Carola är ju helt jävla dum i huvudet. Allt detta visar ju bara på hur sjukt stort allvar hon tar sig själv på. Säger bara det, svenska kändisar.
Vem tycker egentligen om Carola?

En annan grej jag ogillar är att NATO befinner sig i min vackra hemstad. Vilka tycker egentligen om dom?

Nu ska jag snart iväg till jobbet och sen ska jag och Linda dricka öl. Mmmm. Ledig imorgon så jag kan sova hela dagen om det är så.

Trevlig helg på er!

När allt känns bra...

Finns det alltid något som gör att det inte känns bra. Varför är det alltid så?
Ni har alla läst om bra-killen och vet vad det handlar om. Nu när jag skriver om detta inser jag hur sjukt löjligt det låter. Men jag skriver i alla fall.
Jag ringde honom igår. Klockan var väl strax innan 21. Han svarade inte. Nähä tänkte jag, han ringer väl upp när han ser att jag ringt, det brukar han alltid göra om han missat att svara. Men det gjorde han inte. Okej tänkte jag. Alla kan man glömma att kolla mobilen. Ringde och pratade med Linda och hon sa att han antagligen missat att jag ringt eller så sov han helt enkelt. Bra-killen har själv sagt till mig att iblan efter jobbet och träningen så däckar han i sängen och sover tills han ska upp till jobbet dagen efter. Så det är inte alls omöjligt att det är så. Han har även sagt att han har svårt att hinna ses och höras en massa på veckorna och det är helt förståeligt då jag som student har mkt mer tid och om inte annat kan disponera min tid hur jag vill. Det har inte han och han har sagt det till mig så why worry?! Men jag gör det ändå.
Någonstans inom mig finns det någon som säger, haha känn dig bränd din dumma jävel kunde du tro att nån verkligen skulle kunna tycka om dig?
På ett annat ställe finns det någon som säger, det är luuugnt du eller han hör av sig senare idag när han slutat jobbet och innan du börjar ditt, ni kommer antingen ses ikväll eller imorgon. Det löser sig.
Jag tror mest på sistnämnda. Men, det finns alltid ett men. Tycker att det skulle vara väldigt märlkigt om han helt bara ändrar sig sen sist vi sågs då han var helt supermysig mot mig.
Som min kära vän Linda sa, hallå det handlar om ett samtal. Det är jävligt sant. På hela den tiden vi setts så är detta första gången det blir såhär. So please please Isabell crap the bullshit. Varför ska man alltid väga in så mycket teorier och tankar i små skithändelser. Tänk när mobilen inte fanns, shit vad man skulle ha gått runt och nojjat sig.
Jag är rätt, eller väldigt övertygad, om att jag blir sån här för jag är rädd att blotta min själ och sedan bli avvisad. Man är rädd för att göra bort sig, skämma ut sig, känna sig efterhängsen, eller helt enkelt bara bli sårad.
Nu ska jag inte tänka mer på det här utan ringer min bra-kille i eftermiddag innan jag ska jobba. Innan dess ska jag läsa methods and theories in arthostory och träna.
Snälla håll tummarna för att jag bara inbillat mig en massa skit. För det mest troliga är att det är så!!

By the way, jag älskar bloggen, så skönt att skriva av sig. Eller hur?!

Bara för att kommentera förra inlägget....

image36

Varför denna hets?!

Satt och surfade runt på lite skitsidor, däribland www.aftonbladet.se
Där var en stor artikel om nyblivna mammor. Deras absolut störsa problem var inte, som man normalt kan tro, barnets välmående. Nej deras big issue var -hur ska jag få bort överflödskilona som jag lade på mig under graviditeten??? Jävla brudar. Blir så förbannad. Därefter följde en film man kunde se när de nyblivna mammorna sprang runt på Djurgården och skulle bränna fett i grupp. Som morot och hjälp hade de en sadistisk Hitler (=sjukt tränad smal äcklig tränare) som sprang runt och skrek på kvinnorna. Hitler intervjuades och hon sa äckligt hurtigt "Ja, det är klart det finns lata och bekväma mammor. Men så fort man fått tillåtelse av barnmorskan är det bara att ta tag i kilona. Visst är vi påverkade av Hollywood". Sedan följde ännu en sekvens med mammorna när de fick tala ut om sina problem. De skulle minsann bli av med 10 kg innan sommaren och de var oroliga över sina icke fasta magar. De sa även att man mår bättre när man inte är tjock.
Är det bara jag som blir upprörd?
Läste vidare om hur Hollywood-mammorna har det. Kate Hudson hade gått ner 27 kilo på tre månader. Orkar inte radda upp hur de andra lyckats få bort magen och kilona.
Det första som slår mig är hur egoistiska dessa kvinnor är. Någon skyller kanske på en hets och ett ideal som är förvridet. Visst, så är det. Det kan man snacka om när det handlar om tjejer som inte är mammor. Dessa kvinnor jag läst om är ju faktiskt mammor. De har ett ansvar för ett litet liv som under det först året är väldigt beroende av sina föräldrar och framförallt sin mamma, om man nu ammar. Istället för att bränna fett och stressa runt med sina city-bebisar kan de väl koncentrera sig på att vara mammor och ta hand om sina ungar? Är det någon som egentligen bryr sig huruvida magen inte är lika fast längre eller om man kanske väger 7 kg mer efter graviditeten än innan. Knappast.
Det är en sjuk värld vi lever i. Den är äcklig.
Varför ska kvinnor alltid framställas med kroppen som dess främsta vapen? Jag blir uppriktigt förbannad. Inte heller är det ju så att vi tjejer som tar avstånd från hetsen får någon stöttning. Nej, vi blir motarbetade av massa skittidningar som exempelvis Veckorevyn, Cosmo, Elle, DV och alla kvällsblaskor. Vad är grejen? Varför har fucking-jävla-Ebba-von-Sydow blivit ett känt ansikte? Hon som är den största boven bakom svenska tjejers dåliga självkänsla.
Nej, tacka vet jag självsäkra tjejer som skiter i vilket och tar på sig ett par schyssta baggyjeans, en soft tröja, wifebeater-linne, och vanliga trosor. Det spelar ingen roll om de har storlek 36 eller 42 så länge de säger att vi vägrar vara en slav under idealet. Jag kan lova er att jag (ja jag är en av dom ovannämnda) och mina grymma brudpolare får killar och de är också av den bättre sorten (om det nu är det som allt handlar om).
Vissa dagar blir jag bara så jävla trött på fucking ideal och dumma, blåsta människor som tror att allt handlar om hur håret ligger. Skit i det. Ni är snygga, grymma och begåvade (njaaa, inte alla kanske) ändå.
Snälla skit i idealet. Snälla, snälla, snälla, snälla....

Jag blir rädd...

Tiden går så fort, hela tiden och jag hinner inte riktigt med. Det gör mig rädd. Satt och slökollade ett avsnitt av Felicity och hon tog sin examen från Uni med allt vad det innebär. Avsked och konstiga känslor. Det har snart gått en termin sedan jag flyttade till Göteborg och det har snart gått ett år sedan jag skiljdes från många bra vänner. Särskilt Åsa och Hanna, Po räknar jag inte med men hon var även en av dom. Kommer aldrig glömma när jag vinkade hej då till Hanna på tågstationen i Karlstad varifrån hon skulle tillbaka till Stockholm. Vi visste båda två vid den sekunden att vi nog aldrig mer skulle bo i samma stad, eller ens i närheten av samma stad. Det har gått snart ett år sedan min bästa vän flyttade från samma stad som mig och vi har träffats knappt fem gånger sen dess. Det är inte speciellt mycket om man jämför med att vi bodde i samma korridor i ett och ett halvt år innan det.
Jag är en person som är dålig på avsked, så är det bara. Hade stora stora solglasögon på mig när jag vinkade av Hanna därför att jag visste att avskedet var ett avslut på en tid som aldrig kommer komma tillbaka. Vissr grät jag. Jag grät inne i provrummet på Gina Tricot där jag tröstshoppade.
Förra sommaren var jag även tvungen att ta avsked av Åsa. Lilla söta Åsa. Hon bor om än längre bort från mig än vad Hanna gör. Efter en underbar tid tillsammans i somras med Bulgarien och hemma hos mig på västkusten var det även dags för henne att ge sig av. Tyvärr är avståndet till Åsa såpass stort att det är omöjligt rent ekonomiskt att hälsa på varandra ofta. Tyvärr.
Ett annat avsked som inte kändes som ett avsked då var när jag och Max sist umgicks på tumanhand. Det var innan jul och vi lunchade ihop i Karlstad. Båda skulle åt varsitt håll över jul och det visade sig att vi sedan skulle åt varsitt håll resten av livet också. Känns väldigt tråkigt men jag når inte den gamla Max längre. Vet inte var han tagit vägen. Å andra sidan tror jag inte att han når den gamla Isabell längre heller för hon gick och gömde sig efter allt som hände. Livet är surt ibland.
Kommer heller aldrig glömma när jag hälsade på Anders och Po i Ö-vik och de vinkade av mig vid bussen. Inte trodde väl jag att det var sista gången jag skulle se Po i verkligheten som min vän. Inte heller trodde jag att Anders skulle bete sig som han gjorde, trots att han lyckats få mig att lita på honom igen, trots hur han betett sig innan. Det är helt enkelt märkligt med avsked.
Därför hoppas jag verkligen att jag kan få ledigt från jobbet den 2-3 juni när Mumin ska ha sin hej-då-jag-flyttar-till-Finland-fest. Jag vill ge henne ett riktigt stort, kramigt och tårfyllt avsked. För vem vet när jag får träffa henne igen?! Helt ärligt är det ju faktiskt så. Det handlar ju inte om att jag inte vill, det är ju helt enkelt så det är. Tyvärr. Det är likadant med Åsa och Hanna, jag vill träffa dom hela tiden, men det går inte. Det är läskigt att tiden går så fort för jag hinner inte riktigt med. Vart tog mina två år i Karlstad vägen?!




Miss you guys!


Jag skrattar!

Egentligen hatar jag reklam. Men ibland lyckas reklammakarna komma på riktigt fyndiga små reklamfilmer. Såg precis den nya rap-reklamen för ekomat. Haha, har ni inte sett den så håll ögonen öppna. Den var sjukt rolig och grymt gung. Hur fan kommer man på att rappa om nåt som är så o-rappigt som ekomat...??!! Hahhaha

Hello again...

Nu är jag människa igen! Inte för att jag vet om jag var det innan, men nu gör jag ett försök i alla fall.

Tentan avklarades på lördagen och när jag lämnade tentasalen kändes det lika skönt som det alltid gör när man precis är klar med tentan. Hur det gick känns som en senare fråga men jag tror inte att det är någon större risk att jag kuggade. Host host, väldigt ödmjuk brud ni har här.... ;)

Som sig bör efter tentaskrivning ska alkohol inhandlas vilket jag gjorde. Råkade även köpa lite kläder. Oj då. Lovar helt säkert att jag behövde nya kläder.
Åkte hem och min bror kom hit och han ville bjuda mig på lunch så vi gick till en krog på nära avstånd och åt. Mumsigt.
Gick hem till mitt krypin igen och gjorde mig iordning. Bra-killen frågade mig på fredagen om jag ville åka med han och Linda (vän till oss båda) till några utav dreas vänner och grilla/dricka öl. Säger man nej?! Knappast. Hur som helst, vet inte om jag skrivit det innan men det kännts helt annorlunda mellan mig och bra-killen den senaste tiden och det är annorlunda på ett positivt sätt. Mycket positivt sätt. Vi har inte haft något snack eller så, det känns inte nödvändigt än heller för det är så himla naturligt mellan oss. Avslappnat och helt enkelt jävligt nice. Är det då inte lika bra att skippa att vara så jävla brudig och ha samtal liksom? Eller? Varför måste man alltid veta hur allt ska vara, kan det som händer mellan oss inte bara växa fram utan massa konstiga snack? Så vill jag ha det i alla fall. Att han bjöd med mig till sina vänner tyder väl ändå på att han vill mer än att bara knulla vilket är långt ifrån det enda vi gör, hehe, även om det är mkt trevligt att göra det med just honom. Aja ni fattar. =)
Efter grillningen slutade kvällen på Sticky som det känns som alla kvällar gör nuförtiden typ. Anyways med nice sällskap är det inte alltid stället som är det viktigaste.
Gårdagen tillbringades i sängen tillsammans med bra-killen fram till kl 16.30 när jag blev rastlös. Fan vad killar kan sova. Visserligen behövde jag också sova men jag tyckte det räckte vid 16.30.
Annars är det lugners med mig.

So long buddies...

One day to go...

Japp, nu är det fredag och imorgon är det tenta.
Det är faktiskt rent skrämmande hur lite jag har pluggat inför den här tentan. Visserligen har vi haft en vecka mindre tid på oss för tentan, trots att det är 5 poäng. Grrr....
Redan när den här delkursen började för well, snart 5 veckor sedan bestämde jag mig för att nä nu jävlar ska jag inte stressplugga. Hur blev det? Tvärtom. Stressplugg är precis vad det handlar om. Varför lär man sig aldrig. Hur som helst är klockan tidigt och jag är redan uppe med nybryggt kaffe så det blir en låååång dag.

Vet inte alls vad som händer i helgen, förutom att halva dagen imorgon går till tentan. Evetuellt grillfest på lördag om det är fint väder. Hoppas även på att umgås med bra-killen. Tror iof att han skulle bort över helgen. Som sagt det löser sig.

Idag gäller alltså:
Plugga
Träna
Plugga
Plugga
Plugga
Plugga
Plugga

Och imorgon gäller:
Vakna för tidigt för att det ska vara okej en lördag
Åka spårvagn
Skriva tentan
Gå till systemet
Sova
Göra nåt sköj på kvällen

Nu vet ni var ni har mig. Instängd i lägenheten med böcker högt och lågt. Heja mig!

By the way, pratade med min chef om hur många som sökt jobbet på Liseberg. Det visade sig varit runt 600 st, så jag frågade hur många som kommit till intervju. Hon svarade att det varit runt 25 personer, så log hon mot mig och sa: Känn dig utvald!!
Man är rätt grym ändå....(gör segerdansen)

Distraction...

Alltså, folk måste varit sjukt mycket smartare innan datorn och internet uppfanns. När man suttit och flitit pluggat i ett antal timmar är det väldigt lätt att smyga sig till datorn. Kolla de vanliga sidorna man brukar, kolla lite bloggar, fixa lite med i-tunes och så vidare, kanske till och med skriva en blogg själv.
Shit, jag har ju redan bloggat idag. Hur som helst tror jag att det var lättare för folk att plugga förr i tiden när det inte fanns en dator som lockade till sig uppmärksamheten. Ännu ett älskvärt i-lands problem.
Nu är det i alla fall 3 timmar kvar tills jag ska träna och jag ska verkligen plugga hela tiden fram till dess, jag ska, jag ska, jag ska, jag ska....

Jess: Tack för de fina komplimangerna. Haha, tänkte på det med korten, den som väntar på något gott....

Åsa: Klart du ska flytta till Gbg. Gör som alla andra svenskar (förutom ni konstiga norrlänningar) nöj dig med fjällen nån gång eller två per år. Så jävla kul kan det väl inte vara att hoppa runt i fjällen... ;)

Mäh...

På lördag har jag tenta, igen. Känns som jag inte gjort något annat än att skriva tenta den här våren. Men men. Har ju tagit alla poäng so far men det är ju fortfarande inte kul, själva tentamomentet alltså. Hade önskat att tenta var imorgon, fredag. Eftersom tentan ligger på lördag har jag bara en ledig dag. Skulle behövt landa lite efter denna delkursen eftersom den är riktigt mastig. Men nej då, på måndag drar sista delkursen igång. Ska bli skönt den 30e maj när jag lämnar in hemtentan. Ska jobba och slappa fram till september sen. Är, som ni märker, rätt trött på min kurs. Men vilken student tappar inte gnistan när det är så sjukt härligt väder ute hela tiden.....

Lite updates kanske, det går bra med bra-killen. Känns väldigt bra också. =) Vill inte lämna ut hela mitt liv här som bekant hehe.

Nä nu ska jag fortsätta plugga och döda en helvetes geting som kommit in i lägenheten. Fan jag hatar djur, speciellt små ondskefulla saker. Blä.

Lite updates



Liten egotripp. Första bilden är innan utgång i fredags. Bild 2 är på Bishop arms i lördags. Bilden med klänningen är mina arbetskläder, alltså klänningen jag har när jag jobbar på Liseberg.