Long time no see

Hej på er. Längesedan jag bloggade känns det som. Sommaren har inte riktigt tagit fart än och ja, det är ganska pisstråkigt att vara ledig när regnet bara öser ner. Har kompenserat det dåliga vädret med öldrickande. Väldigt bra motgift mot regn, för idag regnar det inte! Sjukt bra.
Jobbar och står i, trivs helt okej, även om chefen och lönen kunde varit bättre. Man kan ju inte få allt man ber om. Ikväll ska jag och Linda, mfl, till den mysigaste baren i stan, KONTIKI. Så sjukt bra ställe. Allt är inrett i söderhavstema med bambuinredning. Var där i onsdags för att reka läget inför ikväll. Såg en hel del cuties. Ikväll ska de ha 50-60 tals tema så jag hoppas på lite skön rock' n roll.

Slänger upp lite pics sen senaste tiden....frossa på

 Linda lite full på väg över en tågräls....


 Hanna och Paul i Humlegården....bakfulla i solen och bland all hundskit från Östermalms-dogsen


Glad midsommar alla läsare!

Vaknade precis, gick ut i köket och gjorde te. Där möttes jag av ett köksfönster som var plaskblött! Underbart, nu kan man vara säker på att det är Midsommar. Spelar egentligen inte mig någon roll, ska jobba idag och imorgon. Bra betalt dessa dagar. Trots det kommer jag och Johanna grilla och äta jordgubbar och färskpotatis hos mig. Någon sill blir det inte, nej nej, fy fasen vad äckligt.

Är tillbaka i Göteborg efter min lilla utflykt till Emelie i Blekinge. Det var hur mysigt som helst där nere, men återigen, way to much trees. Sa till Emelies kille att jag var på språkkurs, han bara garvade och skakade på huvudet. Är fortfarande imponerad av att Emelie förstår folk där nere, hennes kille pratar ändå förståeligt om man jämför med andra där nere. Kanska ska prata engelska nästa gång jag hälsar på?!

Jag har tagit massa roliga bilder den senaste tiden som jag ska ladda upp. Hinner inte det nu, men tänkte göra det på söndag. Har även skaffat en bilddagbok, ska lämna uppgifter om den när jag lagt upp bilder där med. Jag känner mig som Alfons, ska bara.

Glad midsommar, sup lugnt!

Nej, jag har inte slutat blogga

Jag har bara tagit en liten paus, eller rättare sagt jag har inte hunnit blogga. Allt går i en jävla fart hos mig nu. Jobb, ledighet, vänner som ska besökas och alkohol som ska intagas. Just nu beinner jag mig i norra Blekinge hos Emelie. Det finns väldigt mycket skog här och jag har lite svårt att förstå vad folk säger. =)

Jag har tänkt uppdatera er om allt jag gjort sista tiden. Stockholms-trippen, allt jag shoppat, krogrundor, utgången med jobbet (som blev helt crazy) och även Blekinge-trippen. Jag har även dissat den tatuerade mannen, pallade inte med honom och sen det faktum att han har en son på 3 år kan väl få vem som helst att få kalla fötter?

Nu ska jag och Emelie äta frukost, sen blir det stranden.

More updates to come....

Längesedan sist...

Ja det var minst sagt längesedan jag träffade min fina vän Hanna. Men imorgon bär det av till huvudstaden för att umgås med henne och Paul (japp, irländaren är här och hälsar på). Det ska bli helt underbart, dels att komma till den vackra staden men självklart också att få umgås med min bästaste vän! Imorgon packar jag in mig och min packning på ett förhoppningsvis inte allt för varmt tåg. Blir inte borta så länge, är tillbaka i Gbg igen på torsdag för jag måste jobba. Efter torsdag har jag sen hela helgen ledig. Inte fel alls!

Jag vet att många av er väntar på updates om den tatuerade mannen, och ja, det finns uppdateringar att få. Tyvärr orkar jag inte skriva mer än att det går bra med honom, mycket bra till och med. Av det lilla jag lärt känna honom så kan jag redan nu säga att han är one of a kind, i väldigt positiv bemärkelse. Efter en enorm dos av crappy guys träffar jag en helt fantastisk person. Kan ni tänka er hur bra det känns?

Sommaren i Göteborg är varm, svettig och härlig. Sommare på Liseberg är ännu svettigare och full av ännu mer turister. Min balkong har blivit inredd med blommor och annat mys så jag har tänkt spendera en hel del tid där i sommar. Planerar även för att sitta där och dricka kalla öl med mysia vänner som kommer på besök. Så kom, kom, kom, jag bjuder på kall öl på min lilla balkong!

So long...

Världens gulligaste mumintroll flyttar...

Så var den sagan slut. Mumintrollet (som inte är något troll utan ett mumintroll) flyttar tillbaka till Finland. Jag är väldigt glad för hennes skull, för det verkar som det ordnar sig med lägenhet, utbildning och jobb. Är också glad för hennes skull att hon kommer ifrån Karlstad, det är inte meningen att man ska bo i studentbubblan i Karlstad allt för länge.
Kommer i alla fall att sakna alla mysiga, roliga, arga, bittra, fulla, flummiga, bakfulla, hungriga, kåta, ledsna, asgarviga (är det ett ord?!) stunder vi haft tillsammans. Stunder vi haft tillsammans med må-bra-människor gånger 100, typ Hanna och Åsa!
Kommer aldrig glömma dig Jessica och jag kommer sakna dig, vilket jag redan gör. Lycka till i Finland!



Full å glad för ungefär ett år sedan! Puss

Känner ni igen känslan...?

Det är en känsla som återkommer varje år. Känslan av sommarens första försiktiga steg. Man mår bra i hela kroppen, det luktar gott och ljummen luft fläktas i håret som virvlar runt. Alla grönområden i stan är fulla av människor som ligger och kramas, spelar kubb, läser, sover och solar. Turisterna väller in i vår vackra stad och var och varannan dag är centrala delarna av stan full av fulla, glada , nykläckta studenter som åker runt i sina lastbilar. Mitt i all eufori traskar jag omkring och njuter av min lilla mini-semester jag fått mitt upp i allt. Har ett ganska konstant leende på min läppar just nu. Det beror på en hel del trevligheter men också det faktum att det faktiskt är varmt ute.
Ikväll ska jag traska runt i den sommaryra arbetarstaden med min tatuerade man och filosofera och dricka förhoppningsvis några kalla öl.
Det pirrar och har sig i min magen, är det sommaren eller den tatuerade mannen som spökar? Vi får väl se....
Men visst känner ni igen känslan..??

Sommar?!

Igår tror jag sommaren kom till Göteborg. Låg i en park i flera timmar. Mumsade i oss Brago-kex, Kanelgifflar, jordgubbar och kaffe. Hur skönt som helst. Vi låg i vår favorit park och gluttade på utsikten över hela staden och satt och gissade oss till vilken stadsdel som var vilken. Tror vi lyckades pricka in de olika delarna på Hisingen ganska bra i alla fall. Tiden flög iväg och vi bestämde oss för att ta oss hem till mig och grilla på min innergård. Det var min första grillningen för denna säsongen och herregud, GOD MAT. Varför är det så gott att grilla? Vi satte även i oss ett par folköl som sig bör på en girlsnight.

Nu är jag ledig fram till onsdag så jag har en liten minisemester just nu. Inte fel alls, tråkigt bara att ingen annan är ledig. Dagens projekt är i alla fall att städa/tvätta min balkong och sedan fixa iordning den med lite växter och annat mysigt. Ska bege mig in mot stan och fixa lite. Eventuellt ska jag och Linda titta till pingvinerna i Slottskogen i eftermiddag. För er som inte visste, jag älskar pingviner.

Förresten, kan inte denna bilden vara årets bild på Isafisa och Linda?

image48

Oj, vad hände med förra bilden?!

 


Jag och Linda.


Jag, Linda och Johanna.


Jag har inte glömt bort dig, Emlan...

Jag har inte glömt bort dig, Emlan...