33 döda -minst. Nu får det räcka!

Vad är det som händer med människor i den här uppfuckade jävla världen? Slog på TV:n igår efter att jag varit och tränat. Aktuellt rapporterar om det "största attentatet mot en skola i USA någonsin". Minst 33 döda och många skadade. En svartsjuk student sökte tydligen upp sin flickvän i korridoren där hon bodde för att göra upp med henne ifall hon hade varit otrogen -beväpnad! Sedan skjuter han skallen av henne och hennes korridorsgranne, bara sådär. Hur tänker en människa som begår en  sådan handling?
Efter det går han runt omkring på Campus området och skjuter ner folk hejvilt beväpnad med massor av ammunition.

Medierna var chockade över att han hade massa ammunition. NO SHIT??!! USA, dumjävlar ni delar ju ut vapen åt höger och vänster. Det är vid såna här tillfällen ni faktiskt får betala priset för det. Kommer vapenlagarna i USA att ändras efter det här? Högst otroligt då käre Bush säkert kommer mana folk att gå beväpnade dygnet runt för man vet aldrig när man kan träffa på en galning som man kan behöva skydda sig mot.

Jag tycker hela den här historien är tragisk på väldigt många sätt. Någon på morgon TV programmet frågade sig lite naivt varför detta händer i USA titt som tätt. En person svarade att "ja det är ju USA får betala för sina vapenlagar" och jag kan inte annat än hålla med.
Det är fruktansvärt hemskt att oskyldiga människor ska behöva offras när saker och ting går fel. För det första kan man göra slutsatsen att studenten som utförde attentatet lider av en psykisk sjukdom, på något sätt. När en destruktiv människa har möjlighet att komma åt vapen och ammunition utan problem slutar det såhär. Tyvärr är det inte det första exemplet i USA. Tyvärr. USA:s utopi om att alla ska ha tillgång till vapen för att kunna skydda sig och sin familj fungerar inte. Det är tyvärr inte bara Hal, 47 år,tre barnspappa i Texas som kommer åt vapnen och har de liggande ifall det kommer förbi en grizzlybjörn. Det är långt ifrån så...även om Bush tycks tro det.

Jag blir även bestört av hur dåligt medborgarna i USA behandlas av sin regering. Vad fan händer med det där landet? Hur ser det ut? Seriöst, folk har ju inte ens råd att betala en försäkring så att de kan få vård. De lever i misär med alla dess tillbehör.
Nu tänker ni säkert, det är ju inte synd om de amerikanska medborgarna -de bomvar ju i Irak. Det gör dom och jag är väldigt, väldigt emot krig. MEN! Det är en ond cirkel med USA, deras krig och de som verkligen skickas till kriget. Det är inte direkt George Bush som själv slits från sin familj i lågklassområden i slummens USA och blir skickad till Irak för att döda oskyldiga människor. Det är inte heller han som kommer hem till sin fattiga, väntande familj med ett ben och utan hörsel. Det är de personer som blir rekryterade på felaktiga grunder ur lågklassens USA. George Bush är inte heller den Irakiska/Afghanistanska familj som blir nermejad av förvirrade amerikanska soldater som helst bara vill vara hemma med sin familj och gå till jobbet varje dag. Bush är den person som bara vill kriga, skjuta sönder länder som har tillgånga som han själv vill åt. Det bästa vore om Georgie själv fick sätta arslet till Irak så de kunde fylla hans bakdel med all vrede de har mot USA.  Georgie skulle aldrig mer kunna stå och antagligen inte leva heller.

And you know what- I couldnt care less. Die motherfucker! 

Kommentarer
Postat av: MAlin Björk

Fan du har så jävla rätt !!!!!!!!!!
Du är det smartaste jag vet ;).

Det gör ont i hela kroppen när jag tänker på USA:s vapenlagar och att man aldrig,aldrig,aldrig kommer få chans att vara med och ändra dem. Men den dag de ändras ska jag aldrig mer vara deppad..typ.

Tänk om det vore en psykiskt sjuk människa på Campus i Karlstad som fått svartsjukt bryt på sin flickvän. Han hade kanske slått henne blodig, kanske hade han lyckats slänga ut henne från ett fönster så hon hade dött, men förmodligen hade någon hunnit stoppa honom. För knytnävar går det att stå pall men ICKE för vapen och ammunition.

kram på dej

malin

Postat av: Jessica

Bra skrivet Isa! Håller med till 100%!!

2007-04-19 @ 10:27:39
URL: http://jezzz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback